2 lähihoitajaa asumispalveluihin - Sastamalan kaupunki

2 lähihoitajaa asumispalveluihin - Sastamalan kaupunki

Haemme kahta lähihoitajaa, tämänhetkiset sijoituspaikat ikäihmisten asumispalveluiden asumisyksiköt Rauhankoti ja Hopun kampuksen Jussinkoti. Merkitse hakemukseesi kumpaa paikkaa haet. Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto lähihoitaja. Työskentelysi perustuu asiakkaan kunnioittamiseen ja hänen toiveidensa kuuntelemiseen. Kinestetiikka on tärkeä osa päivittäistä työskentelyämme ja edellytyksenä on sitoutuminen kinestetiikkaa kohtaan.

Valittujen on toimitettava ennen toimen vastaanottamista Sastamalan kaupungin työterveyshuollon antama työhön sopivuuslausunto. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Koeaika on 6 kk.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

(Työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, PL 23, 38201 SASTAMALA. Kuoreen merkintä Hakemus).

Läs mer

http://www.sotesi.fi

Rauhankoti: Asumisyksikön esimies Terttu Sulanne puh. 040 730 1365
Jussinkoti: Asumisyksikön esimies Hanna Paajanen puh. 050 537 5674

Sastamalan kaupunki, Sotesi, Asumispalvelut
Adress: Aarnontie 2 A, 38200 Sastamala

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut (Sotesi) tuottaa vastuukuntana Sastamalan sekä Punkalaitumen kunnan yhteensä
n. 28 500 asukkaalle kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelut. Tämän lisäksi tuotamme ympäristöterveydenhuollon palvelut myös Ikaalisten ja Parkanon kaupungeille sekä Kihniön kunnalle. Meitä ammattilaisia on Sotesissa yli 700.

Mer om arbetsgivaren