2 psykologia

Tervehdys Ylä-Savon SOTE kuntayhtymästä!

Etsimme moniammatilliseen joukkoomme Iisalmeen aikuispsykiatriselle poliklinikalle kahta psykologia. Kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin pätevyys.

Tarjoamme palveluita 20-vuotiaista ikäihmisiin, joten meillä pääset tekemään antoisaa ja merkityksellistä psykologityötä monenikäisten parissa. Psykologeillamme on monipuolinen työnkuva, johon voit itse vaikuttaa. Itseasiassa oikein toivomme, että haluat olla mukana kehittämässä psykologityötä ja oman työryhmäsi toimintaa. Tehtävä sisältää psykologista arviointia ja tutkimusta, moniammatillista tiimityötä sekä psykologisten interventioiden toteuttamista. Jos sinua kiinnostaa ryhmätoimintojen suunnittelu ja ohjaus, on siihen hyvät mahdollisuudet. Osana työtä etävastaanottopalvelut ovat tulleet meille jäädäkseen.

Työ sopii sinulle, jos sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, pidät itsenäisestä työotteesta ja haluat kehittyä. Työssäsi et jäisi yksin. Sinulla on tukenasi oman työryhmäsi ammattitaitoiset psykologikollegat, sairaanhoitajat, sosiaalityöntekijät ja psykiatrit. Lisäksi Iisalmen sairaalalla samassa rakennuksessa aikuispsykiatrisen poliklinikan kanssa sijaitsee lastenneuvola, perheneuvola, koulutiimi, lastenpsykiatria, nuorisopsykiatria, akuuttityöryhmä, psykiatrinen ja riippuvuusosasto sekä kuntoutuspalvelut. Verkostoituminen on siis helppoa, eikä kaverille tarvitse edes kilauttaa, vaan voit poiketa kätevästi juttusille.

Järjestämme työhösi hyvän perehdytyksen. Ammatillista kehittymistäsi tukee Ylä-Savon SOTE:n työnohjaus- ja koulutusmyönteisyys. Meillä on käytössä joustava työaika, mikä mahdollistaa arjen pyörittämisen hieman helpommin.

Vaikka palkka ei ole työssä tärkeintä, on hyvä mainita, että meillä on kilpailukykyinen palkka. Se kertoo osaltaan siitä, että psykologeja pidetään tärkeinä asiantuntijoina. Tässä tehtävässä kokonaislähtöpalkka on 4006,51 €/kk. Noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Jos olet kotoisin Ylä-Savosta, olet lämpimästi tervetullut takaisin! Mikäli alue on sinulle vielä vieras, voimme todeta, että täällä on ihmeen hyvä asua ja elää. Kaikki palvelut ovat lähellä ja etenkin, jos arvostat luontoa sekä monipuolisia liikuntamahdollisuuksia, niin tulet viihtymään täällä!

Ei ole väliä oletko vastavalmistunut vai jo pidempään psykologityötä tehnyt. Ajattelemme, että molemmilla lähtökohdilla on oma rikastuttava vaikutus työyhteisöön.

Mikäli olet vielä opiskelija ja valmistumassa kevään aikana, olethan yhteydessä
meihin, jotta voimme keskustella työmahdollisuuksista tehtäväalueella

Toivomme, että kiinnostuit ja laitat hakemuksesi Kuntarekryn kautta tulemaan! Annamme myös mielellämme lisätietoja.

Lisätietoja

http://www.ylasavonsote.fi

Tutustu työnantajaan

Aikuispsykiatrisen poliklinikan esimies Raija Sirkka, raija.sirkka@ylasavonsote.fi, 040 749 2045,
johtava psykologi Eeva-Leena Kainulainen, eeva-leena.kainulainen@ylasavonsote.fi, 040 489 4802,
vs. mielenterveys- ja päihdepalvelujen päällikkö Paula Jormanainen, paula.jormanainen@ylasavonsote.fi,
040 178 1949
Hakemuksen jättäminen: Täyttämällä sähköinen hakulomake Kuntarekry järjestelmässä

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hyvinvointipalvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelut
Osoite: Riistakatu 23, 74120 Iisalmi

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä vastaa alueensa väestön sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ympäristöterveydenhuollon ja eläinlääkinnän palveluista. Mielenterveys- ja päihdepalvelujen tehtäväalue huolehtii kattavasti 18 vuotta täyttäneiden mielenterveys- ja päihdepalveluja tarvitsevien avo- ja sairaalapalveluista ja alle 18-vuotiaiden avohoidon palveluista.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs