2 psykologin sijaisuus, nuorisopsykiatria - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Tule psykologiksi Satapsykiatrian Porin nuorisopsykiatrian poliklinikalle akuuttityöryhmään tai Harjavallan nuorisopsykiatrian poliklinikalle.

Meillä on avoinna Porin nuorisopsykiatrian poliklinikalla psykologin sijaisuus alkaen 1.6.2021 (tai sovitusti myöhemmin) jatkuen ainakin 11.4.2022 asti ja Harjavallan nuorisopsykiatrian poliklinikan sijaisuus alkaen sovitusti ja jatkuen ainakin 31.3.2022 asti.

Satapsykiatrian tiiviin ja asiantuntevan psykologiyhteisön muodostaa tällä hetkellä 35 psykologia. Tarjoamme kokeneelle psykologille monipuolisen mahdollisuuden nuorisopsykiatriseen avohoitotyöhön tai nuoremmalle psykologille hienon mahdollisuuden kehittyä nuorisopsykiatrisen työn asiantuntijaksi!

Porin nuorisopsykiatrian poliklinikka on dynaaminen ja kehittyvä moniammatillinen työyhteisö, jossa neljän psykologin lisäksi työskentelee lääkäreitä, sairaanhoitajia ja sosiaalityöntekijä. Potilaiden hoito on yksilölliseen hoitosuunnitelmaan perustuvaa ja potilaat ovat iältään 13-22-vuotiaita. Poliklinikalla on perhekeskeinen työote. Psykologi toimii oman alansa asiantuntijana osana moniammatillista työryhmää toteuttaen potilaiden hoitoa sekä tekemällä psykologisia tutkimuksia. Psykologin työnkuva on mielenkiintoinen yhdistelmä terapeuttista ja tutkimuksellista työtä. Psykologit ovat nuorisopsykiatrian poliklinikalla jakautuneet työryhmiin, joita ovat neuropsykiatrinen työryhmä, akuuttityöryhmä ja yleisnuorisopsykiatrinen työryhmä.

Harjavallan nuorisopsykiatrian poliklinikan työryhmä on pienempi, siinä on psykologin lisäksi lääkäri ja kaksi sairaanhoitajaa. Yksikkö toimii samoissa tiloissa aikuispsykiatrian kanssa Harjavallan sairaalan alueella, missä on myös nuorisopsykiatrinen osasto. Psykologeja alueella työskentelee useita, joten tukea ja mentorointia on saatavilla hyvin. Lisäksi Huittisissa työskentelee yksi saman poliklinikan psykologi.

Suhtaudumme myönteisesti oman asiantuntijuuden kehittämiseen koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Olemme kehittämismyönteinen työyhteisö ja arvostamme uusia ideoita psykiatrisessa avohoidossa. Tarjoamme myös vahvan kollegiaalisen tuen psykologille. Tarjoamme sisäistä työnohjausta. Myös ulkopuoliseen yksilötyönohjaukseen on mahdollisuus. Yksiköillä on lisäksi ryhmätyönohjausta. Myös osa-aikainen työ on mahdollista.

Edellytyksenä toimeen on laillistetun psykologin pätevyys tai varma pätevyyden saaminen kuukauden sisällä työn alkamisesta. Kelpoisuuden osoittavat todistukset on oltava esitettävissä ja ammattipätevyys tarkistettavissa JulkiTerhikistä ennen valintaa. Valituksi tulleen on ennen työn aloittamista esitettävä rikostaustaote.

Palkkaus on kolmiportainen, alkaen 3508 EUR/kk ja osaamisen mukaan nousten 3927 EUR/kk asti. Kunnallisten kokemuslisien lisäksi maksetaan henkilökohtaisia lisiä erityisosaamisen perusteella. Työssä on mahdollisuus etätyöhön sopimuksen mukaan. Työehtoja koskevat muut määräykset KVTES:n mukaan.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry. Hakuaikaa on jatkettu.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Juha Marila, vt. johtava psykologi,
p. 044 707 4450
juha.marila@satasairaala.fi

Lisätietoja

Psykiatrisen hoidon vastuualue, Nuorisopsykiatria, Porin nuorisopsykiatrian poliklinikka

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Itäpuisto 11, 28100 Pori

Rekommenderade jobb