2 sairaanhoitajaa, munuaisyksikkö

Haemme kahta (2) osaavaa ja kokenutta sairaanhoitajaa munuaisyksikköön Etelä-Karjalan keskussairaalaan. Munuaisyksikkö käsittää dialyysiyksiköt keskussairaalassa ja Honkaharjun sairaalassa sekä munuaispoliklinikan. Meillä on hyvä työyhteisö.

Työ on pääsääntöisesti kroonista munuaisten vajaatoimintaa sairastavien hemodialyysipotilaiden hoitamista. Tämän lisäksi hoidamme akuuttipotilaita sekä koulutamme potilaita kotihoitoon sekä vatsakalvo- että hemodialyysiin. Teemme myös plasmanvaihtoja yksikössämme.

Työ on jaksotyötä kahdessa vuorossa, työaika sijoittuu klo 7-20 välille maanantaista perjantaihin, lauantaina tällä hetkellä on vain aamuvuoro. Työhön voi sisältyä myös työtä hoitokeskuksen puolella, joka sijaitsee munuaisyksikön kanssa samoissa tiloissa.

Kelpoisuutena tehtäviin on sairaanhoitajan tutkinto, työkokemus dialyysipotilaiden hoitamisesta katsotaan eduksi. Edellytämme myös voimassa olevaa iv-lupaa.

Tehtävä edellyttää kehittävää ja innostavaa työotetta sekä muuntautumiskykyä ja joustavuutta sekä itsenäistä päätöksentekoa. Tukenasi sinulla on moniammatillinen tiimi.

Tehtäviin valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärin- tai terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Merja Lampinen, puh. 044 791 5400 tai merja.lampinen@eksote.fi
Toimintayksikön esimies Anne Europaeus, puh 044 791 5916 tai anne.europaeus@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Etelä-Karjalan keskussairaala
Osoite: Valto Käkelän katu 1, 53130 Lappeenranta

129 000 syytä herätä aamuisin

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 129 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa somaattisesta erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

Olemme savuton työpaikka.

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats