Skip to main content
test
2 Sairaanhoitajaa, vaativan tuen kuntoutuspalvelut - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Vaativan tuen kuntoutuspalveluita vahvistetaan nyt kahdella (2) sairaanhoitajan toimella! Toimipaikkana on Antinkartanon kuntoutuskeskus Ulvilassa.

Etsimme moniammatilliseen työryhmäämme innovatiivista ja kehitysmyönteistä sairaanhoitajaa. Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu moniammatillisessa työryhmässä, osana asiakkaan kokonaisvaltaista kuntoutusta, huolehtia sairaanhoidollisesta kokonaisuudesta osana vaativan kuntoutuskeskuksen palvelua. Työ on kolmivuorotyötä ja sisältää sairaanhoitajan päivystystä kuntoutuskeskuksen alueella.

Sairaanhoitajan työnkuva vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tiimi- ja verkostotyön taitoja. Edellytämme kokemusta kehitysvammahuollosta tai psykiatrisesta hoitotyöstä, kykyä itsenäiseen ja joustavaan työskentelyyn sekä halua olla mukana kehittämässä vaativan kuntoutusyksikön toimintaa. Työote on kuntouttava ja lähtökohtana on asiakkaan yksilöllisyys sekä osallisuus.

Tarjoamme Sinulle laaja-alaisen tehtäväkuvan asiakkaan kokonaiskuntoutuksesta sekä osaavan työyhteisön, joka toimii moniammatillisesti eri asiantuntijoiden kanssa, osana asiakkaan kokonaiskuntoutusta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus.

Haastattelut käydään hakuajan päätyttyä. Haastatteluun kutsuttujen kohdalla käydään läpi osaaminen, vahvuudet ja mielenkiinto soluihin, joissa halu työskennellä.

Haastateltavien on esitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset, henkilöllisyystodistus. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaan. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemus lähetetään sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntalain (48 ja 48 a §) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.satasairaala.fi/kehitysvammapalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Sirkku Marikko, 044 707 4025 tavoitettavissa 11.5-13.5 ja 23.5-3.6.2022
Rekrytoija, sosiaalipalvelut Marika Paunu, 050 473 5357 sekä
sähköpostitse etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Lisätietoja

Sosiaalipalvelujen toimialue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Ravanintie 359, 28450 Vanha-ulvila
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats Satakunnan sairaanhoitopiiri - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb