2 valvontaeläinlääkäriä - Sastamalan kaupunki

2 valvontaeläinlääkäriä

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelujen ympäristöterveydenhuollon vastuualueelle haetaan valvontaeläinlääkäriä vakituiseen työsuhteeseen.

Valvontaeläinlääkärin tehtäviä ovat mm. eläinsuojelulaissa, eläintautilaissa ja helposti leviävien eläintautien vastustamisesta annetussa laissa säädetyt tai näiden lakien nojalla määrättyjen valvontatehtävien hoitaminen. Työhön sisältyy myös kunnalle kuuluvia tehtäviä mm. laitosvalvontaa ja maitotilatarkastuksia. Tämän hetkinen sijoituspaikka on Parkano tai Ikaalinen ja pääasiallisena toimialueena on Ikaalinen, Kihniö ja Parkano. Sastamalan kaupungilla on toinen valvontaeläinlääkärin virka Punkalaitumen ja Sastamalan alueella. Työtehtävien hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja lääkärisopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä Sastamalan kaupungin työterveyshuollon antama työhön sopivuuslausunto.

____________________________

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelujen ympäristöterveydenhuollon vastuualueelle haetaan valvontaeläinlääkäriä määräaikaiseen työsuhteeseen 15.7.2019-29.2.2020 väliseksi ajaksi tai sopimuksen mukaan.

Valvontaeläinlääkärin tehtäviä ovat mm. eläinsuojelulaissa, eläintautilaissa ja helposti leviävien eläintautien vastustamisesta annetussa laissa säädetyt tai näiden lakien nojalla määrättyjen valvontatehtävien hoitaminen. Työhön sisältyy myös kunnalle kuuluvia tehtäviä mm. laitosvalvontaa ja maitotilatarkastuksia. Tämän hetkinen sijoituspaikka Sastamala ja pääasiallisena toimialueena on Punkalaitumen kunta ja Sastamalan kaupunki. Sastamalan kaupungilla on toinen valvontaeläinlääkärin virka Ikaalisten, Kihniön ja Parkanon alueella. Työtehtävien hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja lääkärisopimuksen mukaan. Koeaika 4 kk.

____________________________

Työpaikkoja haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Merkitse hakemukseesi kumpaa paikkaa haet.
(Työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, PL 23, 38201 SASTAMALA. Kuoreen merkintä: Hakemus).

Lisätietoja

http://www.sotesi.fi

Terveysvalvonnan johtaja Risto Ekonen puh. 050 550 1176, risto.ekonen@sastamala.fi tai vastaava eläinlääkäri Merja Mäkinen puh. 050 550 1172, merja.makinen@sastamala.fi

Sastamalan kaupunki/Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: Sastamala

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut (Sotesi) tuottaa vastuukuntana Sastamalan sekä Punkalaitumen kunnan yhteensä
n. 28 500 asukkaalle kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelut. Tämän lisäksi tuotamme ympäristöterveydenhuollon palvelut myös Ikaalisten ja Parkanon kaupungeille sekä Kihniön kunnalle. Meitä ammattilaisia on Sotesissa yli 700.

Tutustu työnantajaan