2x Lastentarhanopettaja Perttulan päiväkoti - Nurmijärven kunta

2x Lastentarhanopettaja Perttulan päiväkoti

Nurmijärvi - positiivinen ilmiö
Tule mukaan tekemään yhteistä työtä lapsen hyväksi
Haemme varhaiskasvatukseen
2 LASTENTARHANOPETTAJAA
vakituiseen työsuhteeseen 29.7.2019 alkaen. Sijoituspaikka työsuhteen alkaessa on PERTTULAN päiväkoti Nurmijärvellä. Työaika on 38,75 h. Toinen opettaja aloittaa pienessä yhden ryhmän yksikössä kahden muun kasvattajan ja laitosapulaisen yhteisössä Toisen opettajan tehtävänkuva on ensimmäisenä vuotena pienen viskariryhmän opettaja, sijoituspaikkana Uotilan koulun yhteydessä sijaitsevassa alkuopetusta pilotoiva uudisrakennus.
Nurmijärven kunta tarjoaa laadukasta, monipuolista ja ajanmukaista varhaiskasvatusta lapsiperheille. Ammattilaisille tarjoamme työtä kehittyvissä moniammatillisissa työryhmissä.
Pätevyys määräytyy varhaiskasvatuslain 541/2018 mukaan. Hakijalta edellytetään soveltuvuutta tehtävään, hyviä vuorovaikutustaitoja, riittävää suomenkielentaitoa, yhteisvastuullisuutta työyhteisötoiminnassa ja muiden yhteistyötahojen kanssa.
Lisätietoja tehtävästä antaa päiväkodinjohtaja Helena Koivisto p. 040 317 2260. Odotamme yhteydenottoasi.
Palkkaus perustuu kunnalliseen virka-/työehtosopimukseen. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on tarvittaessa esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. tarkoitettu rikostaustaote.
Hakuaika päättyy 20.6.2019 klo 15.00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Olemme savuton työpaikka.

  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-4314
  • 27.5.2019 - 20.6.2019 15:00
  • NurmijärviUusimaa

päiväkodinjohtaja Helena Koivisto p. 040 317 2260. Odotamme yhteydenottoasi.

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä.
Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta.
Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin.
Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö.
Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan