Skip to main content
test
4 sairaanhoitajaa - Sastamalan kaupunki

Neljä sairaanhoitajan tointa, tämänhetkinen sijoituspaikka Terveyskeskussairaala. Vakanssit siirtyvät Pirkanmaan hyvinvointialueelle 1.1.2023.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Koeaika 6 kk. Valittujen on kahden viikon kuluessa tehtävässä aloittamisesta esitettävä Sastamalan kaupungin työterveyshuollon antama työhön sopivuuslausunto.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä monipuolisessa terveyskeskussairaalassa. Voit kiinnostuksesi mukaan työskennellä esim. palliatiivisessa yksikössä, sisätauti- ja infektiopotilaiden parissa tai osastokuntoutuksessa, missä kuntoutujat ovat pääsääntöisesti ortopedisia tai AVH-kuntoutujia. Tarjoamme myös hyvän ilmapiirin työyhteisön, joka mielellään toivottaa uudet kollegat joukkoonsa.

Meillä on voimassa kampanja, jonka perusteella Sotesiin töihin tuleva saa kaupungin vuokra-asunnon vuokrasta 25 % alennusta puolen vuoden ajan. Etu koskee vain uusia vuokrasopimuksia.

Hakemukset www.kuntarekry.fi.
Työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, PL 23, 38201 SASTAMALA. Kuoreen merkintä: Hakemus.

Lisätietoja

http://www.sotesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitajat Johanna Voittomäki puh. 040 510 2405, johanna.voittomaki@sastamala.fi tai Ari Andersson puh. 040 827 3087, ari.andersson@sastamala.fi

Lisätietoja

Sastamalan kaupunki, Sotesi, Terveyspalvelut, Terveyskeskussairaala

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut (Sotesi) tuottaa vastuukuntana Sastamalan sekä Punkalaitumen kunnan yhteensä n. 27 000 asukkaalle kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelut vuoden 2022 loppuun saakka. Meitä ammattilaisia on Sotesissa yli 700.


Osoite: Tampereentie 5, 38200 Sastamala

Rekommenderade jobb