5 lähihoitajaa kotihoitoon ja varahenkilöstöön - Siilinjärven kunta

VAROITUS! Meillä puhaltaa nyt vahva positiivisen muutoksen tuuli, joten pidä kiinni. Nyt mennään!

Vielä puutuisi muutama ammattilainen joukostamme (3 lähihoitajaa kotihoitoon ja 2 lähihoitajaa varahenkilöstöön) ja nyt haemmekin eri-ikäisiä ja erilaisilla taustatarinoilla varustettuja persoonia. Jokaiselle löytyy sopivaa työtä, sillä meillä lähihoitajan työnkuva on aidosti monipuolinen. Mieti nyt hetki miten sinä haluaisit lähihoitajan työtä tehdä ja kerro se sitten meille.

Oletko työtä pelkäämätön, vikkelä käänteissäsi etkä säikähdä, kun suunnitelmiin tulee muutoksia? Oletko sähikäinen, joka kuitenkin osaa rauhoittua ja rauhoittaa asiakasta ja hänen omaisiaan haastavassa elämäntilanteessa tai elämän loppumetreillä?

Ajeletko Siilinjärvelle Kuopion suunnasta tai asutko Kallansiltojen kupeessa? Meillä on asiakkaita myös näillä seuduilla. Olisiko kiva pitää ruokatauko kotona tai siirtyä joustavasti töistä kotiin työpäivän päätteeksi?

Maaseudun rauhaa ja vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa maisemakonttoria arvostavalle löytyy myös oma tiimi. Tämän tiimin hoitajana voit halutessasi pitää ruokataukosi vaikka järven rannalla.

Toivotko että asiakaskäynnit olisi lähellä toisiaan niin, että voin hoitaa päivän työt kävellen? Myös se on järjestettävissä!

Meillä voit työskennellä myös mm. kotiutustiimissä, jossa kaikki uudet, tilapäiset ja saattohoidettavat ovat tämän tehotiimin asiakkaita. Saat hyödyntää ammattitaitoasi monipuolisesti, ottaa erilaisia näytteitä, toteuttaa lääkehoitoa sen eri muodoissa, hoitaa haavoja, poistaa ompeleita jne. Olitpa sitten jo alan rautainen ammattilainen tai juuri valmistunut, saat kunnon perehdytyksen ja aina apua.

Varahenkilöstössä ei aika käy pitkäksi, sillä työ on todella vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Yhtenä päivänä teet työvuorosi kotihoidossa, mutta seuraavana voit jo olla asumispalveluissa. Varahenkilöstön palkassa on huomioitu tämä moniosaamisen vaade.

Lähihoitajan peruspalkka on 2231,03 eur ja varanhenkilöstössä 2317,30 eur. Tavanomaisten vuoro- ja ikälisien ohella voit tukevoittaa HALUTESSASI palkkaasi kertakorvauksilla, joita maksetaan lyhyellä aikataululla tapahtuvista työvuoron muutoksista. Käytettävissä on kaksi näppärää työautoa, mutta pääsääntöisesti käytetään omaa autoa liikkumiseen asiakkaiden välillä. Lakisääteinen korvaus oman auton käytöstä on 0,44 eur/km.

Meillä:
- eletään ajassa. Me emme jumita!
- opiskelu työn ohella onnistuu
- pääset aidosti kehittämään hoitotyötä, itseäsi ja työolojasi
- sairaanhoitaja on tukenasi myös arki-iltaisin ja viikonloppuisin. KETÄÄN ei jätetä yksin.
- perehdytykseen panostetaan uusin eväin
- on mahdollisuus vaikuttaa palkan suuruuteen henkilökohtaisilla joustoilla
- nauru tarttuu, sinuunkin!

Koulutusvaatimukset ja hakeminen tehtävään:
Kotihoidon ja varahenkilöiden työsuhteiden kelpoisuusvaatimuksena meillä on lähihoitajan tutkinto. Eduksi luemme valmiit lääkeluvat sekä hygieniapassi. Tehtävissä vaadimme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, yhteistyökykyä, joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa sekä hyvää hoito- ja hoivatyön hallintaa. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä. Tehtävän hoitaminen helpottuu, jos sinulla on ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Mainitse hakemuksessasi haluaisitko mieluummin työskennellä kotihoidossa vai varahenkilöstössä.

Tehtävää haetaan KuntaRekryn sähköisellä hakemuksella. Valitsemme haastateltavat sähköisen hakemuksen ja CV:n perusteella. Haastattelussa tarkastetaan opinto- ja työtodistukset. Hakijan tulee myös toimittaa ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja Siilinjärven kunnan päihdeohjelman mukaisesti esittää huumausainetestiä koskeva todistus.
Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Mikäli hakija haluaa hakea Siilinjärven kunnan sisältä useampaa tehtävää yhtä aikaa, on hakijan täytettävä jokaiseen rekrytointiprosessiin oma hakemuksensa.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa kotihoidon päällikkö Anne Puurunen, puh. 044 740 1983/anne.puurunen2@siilinjarvi.fi,
osastonhoitaja Ann-Maria Tuovinen, puh. 044 740 2827/ ann-maria.tuovinen@siilinjarvi.fi ja vs. osastonhoitaja Heli Voutilainen puh. 044 740 2831/ heli.voutilainen@siilinjarvi.fi

Lisätietoja

Siilinjärven kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoiva- ja vanhuspalvelut, Kotihoivapalvelut

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 000 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.


Osoite: Isoharjantie 6, 71800 Siilinjärvi
Siilinjärven kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb