6 lähihoitajan toimea - Lempäälän kunta

Kiinnostaisiko sinua tulla työskentelemään Lempäälään uuteen Hyvinvointipalvelujen sijaispooliin?

Lempäälän kunnan hyvinvointipalveluihin perustettiin keväällä 2021 hoitohenkilöstön sijaispooli, jonka osaavien ammattilaisten avulla turvataan asiakkaidemme turvallinen hoito eri yksiköissä esimerkiksi henkilökunnan vuosilomien aikana. Sijaispooli laajenee nyt kuudella (6) lähihoitajalla vastaamaan myös äkillisen ja lyhytaikaisen sijaistamisen tarpeisiin. Olisitko sinä yksi meidän sijaispoolimme lähihoitajasta?

Sijaistettavat työyksiköt ovat Lempäälän alueella ja työyksikkö vaihtelee lähes päivittäin. Sijaispoolin työntekijät työskentelevät tällä hetkellä avoterveydenhuollossa, terveyskeskussairaalassa, ikäihmisten ja vammaisten asumispalveluissa sekä kotihoidossa.

Suunnittelemme sinulle myös ns. kotipesän, jossa työskentelet työvuorosi ajan silloin, kun sinulle ei ole sijaisuutta tarjolla. Sijaispoolin tiimissä on hyvä ja kannustava ilmapiiri ja sen työntekijöillä on oma esihenkilö. Työaikamuoto on jaksotyö, joten tehtävässä tulee sitoutua kolmivuorotyöhön, mutta pääsääntöisesti työvuorot tullaan suunnittelemaan kahteen vuoroon, eli aamu- ja iltavuoroiksi viikonloput ja juhlapyhät mukaan lukien.

Sen lisäksi, että olet lähihoitajatutkinnon suorittanut alan ammattilainen ja hallitset perustehtäväsi, on sinulla kyky ajatella ja toimia ratkaisukeskeisesti ja yhteistyötä rakentavasti. Työskentely eri yksiköissä vaatii joustavuutta sekä aktiivista tarttuvaa otetta työn tekemiseen sekä valmiutta kehittää itseään ja työyhteisöjen toimintaa. Teknologian (mobiililaitteet) käyttämiseen suhtaudut myönteisesti. Hakemuksessa tuo esiin oma asiantuntijuutesi ja erityisosaamisesi, koska nyt tarvitsemme laaja-alaista osaamista, jota sinulla on mahdollisuus lisätä työskentelemällä hoitotyön erilaisissa toimintaympäristöissä.

Jos pidät nopeasti vaihtuvista tilanteista ja monipuolisesta työstä, niin laitathan hakemuksesi tulemaan 20.9 mennessä klo 15.00 mennessä kuntarekry.fi kautta. Jos sinulla heräsi kysyttävää työtehtävästä, niin palveluvastaava Tiina Heikkinen vastaa kysymyksiisi arkisin sähköpostitse tai puhelimitse klo 8-15.30 välillä.

Lähihoitajan kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme myös tartuntatautilain 48§:n määrittämää rokotussuojaa.

Lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2328,93 € + 151,5 € + 61,95 € = 2542,38€/kk+ työkokemukseen perustuva kokemuslisä.

Henkilöstöeduista jotain mainitaksemme on meillä mm. käytössä Smartum liikunta- ja kulttuurietu sekä kunnan kuntosaleja saa käyttää maksutta niiden yleisillä vuoroilla.

Tehtävässä noudatamme 6kk:n koeaikaa.

Sijaispoolista järjestetään infotilaisuus teamsin välityksellä 2.9 ja 14.9 klo 14.00., kesto noin 30 min. Pyydä linkki infotilaisuuteen palveluvastaava Tiina Heikkiseltä sähköpostitse, linkki infotilaisuuteen lähetetään ko. päivän aamupäivän aikana.

Lisätietoja

https://www.esitteemme.fi/terveysalalle-Lempaalaan/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluvastaava Tiina Heikkinen tiina.heikkinen@lempaala.fi, puh. 040 1337 339
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

Lempäälän kunta, Hyvinvoinnin palvelualue, Terveyspalvelut

Lempäälä on kasvava ja kehittyvä yli 23.000 asukkaan kunta. Uuden kuntastrategiamme visio on Kunta, joka sanoo kyllä.

Lempäälä on myönteinen keskustelukumppani, joka saattaa asiat loppuun. Olemme tavoitettavissa, puhumme avoimesti ja löydämme ratkaisut yhdessä.


Osoite: Himminpolku 6, 37500 Lempäälä

Rekommenderade jobb