Skip to main content
test
Aamu- ja iltapäivätoiminnan koulunkäynninohjaajan sijaisuudet - Lempäälän kunta

Aamu- ja iltapäivätoiminnan koulunkäynninohjaajan sijaisuudet Lempäälän kunnassa.

Etsimme työhönsä sitoutuvia ja motivoituneita koulunkäynninohjaajia aamu- ja iltapäivätoimintaan eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin.

Koulunkäynninohjaaja toimii lasten aamu- ja iltapäivätoiminnan ryhmissä ohjaajana. Oppituntien aikana ohjaaja toimii oppilaan tukena koulutyöskentelyssä ja avustajana erilaisissa arjen tilanteissa.

Arvostamme oma-aloitteista sekä joustavaa ja vastuullista työotetta. Odotamme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä sujuvaan tiimityöskentelyyn. Haluat tehdä työtä lasten kanssa ja osaat kohdata jokaisen lapsen lämpimästi ja arvostavasti.

Lisätietoja

https://www.lempaala.fi/kasvatus-ja-opetus/aamu-ja-iltapaivatoiminta/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätiedot, aamu- ja iltapäivätoiminnan koordinaattori Sirpa Salo, sirpa.salo@lempaala.fi, puh. 050 383 9702.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

Lempäälän kunta, Kasvatuksen ja opetuksen palvelualue

Lempäälä on kasvava ja kehittyvä yli 24 000 asukkaan kunta Pirkanmaalla Tampereen etelänaapurissa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Keskeinen sijaintimme Tampere–Helsinki-kasvukäytävällä, Tampereen ja moottoritien läheisyys sekä rautatie ja nopeat yhteydet Helsingin ja Pirkkalan lentokentille houkuttelevat Lempäälään monenlaisia asukkaita, erityisesti lapsiperheitä.

Kehitämme Lempäälän kunnassa toimintaa rohkeasti ja ennakkoluulottomasti koko henkilöstön voimin. Kuntastrategian painopisteet: Kyllä; Asennetta ja aktiivisuutta, kestävää kasvua ja viihtyisyyttä, yhdessä tekemistä Suomen suurimmassa kyläyhteisössä.


Osoite: Manttaalitie 15, 37500 Lempäälä
Lempäälän kunta - Rökfri arbetsplats Lempäälän kunta - Ansvarig sommararbetsgivare Lempäälän kunta - UNICEF en barnvänlig kommun Lempäälän kunta - Vi satsar på orientering Lempäälän kunta - Bra humör arbetsplats

Rekommenderade jobb