Aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja, Vammaispalvelut Laitila

Ansök senast  25.7.2024 23:59

Tervetuloa töihin vammaispalveluiden koululaisten aamu- ja iltapäiväkerhoon Laitilaan!

Työtehtäviin kuuluvat vammaispalveluiden lasten kerhotoiminnan suunnittelu ja toteutus sisältäen lasten turvallisen hoidon ja huolenpidon. Hoito sisältää lasten avustamista arkipäivän toiminnoissa sekä jonkin verran hoitotoimenpiteitä. Toiminnassa tuetaan lasten yksilöllisiä tarpeita ja pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan mm. askartelutoimintaa, leikkituokioita sekä pieniä retkiä lähialueille. Toiminnassa pääset käyttämään omia vahvuuksiasi, sekä saat tukea työkavereiltasi.

Työ on päivätyötä arkipäivisin ja työaika sijoittuu pääosin klo 6.00-8.30 ja klo 12.30-16.00 välisille ajoille, noudatamme keskimääräistä yleistyöaikaa. Työ jatkuu mahdollisesti määrajan jälkeen.

Tarjoamme perehdytyksen sekä iloisen, innostavan ja kehittämismyönteisen työryhmän. Teemme työtä yhdessä, joten voit aina kysyä neuvoa työkaveriltasi. Arvostamme hyvää työilmapiiriä.

Sinulta toivomme asiakaslähtöistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan vaihtoehtoisten kommunikointimenetelmien osaamisen (tukiviittomat ja kuvat), kokemuksen kehitysvammatyöstä ja hygieniapassikoulutuksen.

Teethän hakemuksesi pikaisesti, sillä etenemme rekrytoinnissa heti sopivan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusehtona on soveltuva koulutus tai työkokemus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.


Läs mer

http://varha.fi

Kontaktuppgifter

Mari Mattila, palveluvastaava

Puh. 0503755621, mari.mattila@varha.fi

Sanna Suominen, työ- ja päivätoiminnan ohjaaja

Puh. 040 3525539, sanna.r.suominen@varha.fi

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme noin 23 000 asiantuntijan työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät! Läs om arbetsgivare