Äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori - Kalajoen kaupunki

Kalajoen kaupungin opetuspalveluissa on haettavana

LUKION ÄIDINKIELEN JA KIRJALLISUUDEN LEHTORIN viransijaisuus ajalle 9.8 - 22.12.2021

HAKUAIKAA JATKETTU 21.6.2021 klo 12.00 SAAKKA.

Opetusta myös Merenojan yhtenäiskoulun 7.-9. luokilla

Kalajoen kouluverkko koostuu kahdesta yhtenäiskoulusta sekä kahdesta alakoulusta. Merenojan yhtenäiskoulu on aloittanut toimintansa syksyllä 2020. Samassa koulukeskuksessa sijaitsee myös Kalajoen lukio. Toinen yhtenäiskoulumme on Himangalla toimiva Raumankarin koulu. Raution uuden monitoimitalon suunnittelu on käynnissä ja koulu uusissa tiloissa alkaa syksyllä 2023. Neljäs koulukeskuksemme on uudehko Tyngän aluekoulu.

Olemme edelläkävijöitä sähköisten oppimisympäristöjen hyödyntämisessä. Yläkoulun oppilailla on käytössä henkilökohtainen laite ja sähköisiä oppimateriaaleja hyödynnetään laajasti kaikilla asteilla. Olemme myös alueellisesti mukana kehittämässä sähköisiä oppimisympäristöjä. Olemme myös olleet menestyksekkäästi mukana Liikkuva Koulu -toiminnassa aivan alusta lähtien. Tällä hetkellä olemme kehittämässä Suomen mallin mukaista kerhotoimintaa osana koulupäivää.

Tunnettuna matkailupaikkakuntana Kalajoki panostaa vahvasti kansainvälisyyteen. Koulujen kansainvälinen hanketoiminta on aktiivista. Palveluksessamme on päätoiminen kansainvälisyyskoordinaattori sekä parin vuoden välein vaihtuva kansainvälinen apuopettaja.

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen nro 986/1998 mukaan. Valituksi tulleen on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Virasssa on kahden (2) kuukauden koeaika. Palkka OVTES:n mukaan.

Haku tehtävään tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 21.6.2021 klo 12.00

Lisätietoja lukion vt. rehtori Riku Saksholm puh. 044 4691 601

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lukion vt. rehtori Riku Saksholm puh. 044 4691 601

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Opetuspalvelut, Kalajoen lukio

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Rekommenderade jobb