Skip to main content
test
Äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori - Lappeenrannan kaupunki

Etsimme joukkoomme opettajia toteuttamaan opetussuunnitelmia sekä kehittämään koulujamme. Toimintamme uudistamisen painopisteenä kaikissa kouluissa on erityisesti hyvinvoinnin edistäminen ja laaja-alaisen osaamisen sekä perustaitojen vahvistaminen.

Toimintakulttuurimme perustuu ratkaisukeskeiseen vuorovaikutukseen. Tiimityö on keskeinen kehittämiskohteemme. Haluamme työssämme olla vastuullisia, luotettavia ja rohkeita, oma-aloitteisia sekä yhdessäohjautuvia.

Lappeenranta on lapsiystävällinen kunta, jossa perusopetuksen ja lukiokoulutuksen kehitystyö on vahvaa.
Tervetuloa joukkoomme!

Julistamme haettavaksi toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2023 alkaen perusopetuksen äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin viran. Viran ensimmäinen sijoituspaikka on Lauritsalan koulu.

Luemme eduksi kelpoisuuden ja/tai valmiuden opettaa suomea toisena kielenä.
Lisäksi luemme eduksi erikoisosaamisen ainakin joissakin seuraavista:
- ratkaisukeskeinen työote ja myönteinen suhtautuminen inkluusioon
- kokemus yhtenäiskoulussa työskentelystä
- kokemus yhteisopettajuudesta ja tiimityöskentelystä


Virkasuhteiden ensimmäiset sijoituspaikat on merkitty ilmoitukseen. Sijoituspaikat voivat kuitenkin vielä muuttua kunnan sisäisten virkojen siirtopyyntöjen käsittelyn myötä, mikä voi vaikuttaa täytettäviin tehtäviin liittyvään toivottuun erikoisosaamiseen.

Kelpoisuusvaatimukset

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan ja palkkaus OVTES:n mukaan.

Hakeminen ja hakuaika

Hakemukset tulee ensisijaisesti tehdä internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksiin tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna tai toimittaa niistä kirjalliset kopiot Asiakaspalvelukeskus Winkkiin, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa määräaikaan mennessä Asiakaspalvelukeskus Winkkiin. Kuoreen merkintä, Äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori.

Haastatteluun voidaan kutsua ja valituksi voi tulla vain hakija, joka on toimittanut hakemuksen vaadittuine liitteineen (kelpoisuuden osoittavat todistukset) hakuajan päättymiseen mennessä.

Hakuaika päättyy 31.1.2023 klo 15.00.
Haastattelut ovat viikolla 7.

Virkasuhteet täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

Ennen virkasuhteen vastaanottamista valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikostaustaote sekä alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset.

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lauritsalan koulun rehtori Jukka Mielikäinen, puh. 0400 753 489. Sähköpostiosoite on etunimi.sukunimi@edu.lappeenranta.fi.
Hakemiseen ja hakemusasiakirjoihin sekä aikatauluun ym. liittyviin kysymyksiin vastaavat palvelussuhdesihteeri Taru Keltanen, puh. 040 141 8277. Sähköposti etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi.

Lisätietoja

Lauritsalan koulu

Lappeenranta on n. 73 000 asukkaan vireä ja kehittyvä yliopisto- ja koulutuskaupunki sekä Etelä-Karjalan maakuntakeskus

Kaupungissamme varhaiskasvatus, perusopetus ja lukiokoulutus on yhdistetty kasvatus- ja opetustoimeksi. Olemme jakaneet kaupungin palvelualueisiin, joilla sijaitsevien koulujen ja päiväkotien toimintaa johtavat palvelualueiden johtoryhmät.

Panostamme henkilöstön ammattiosaamisen ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja lisäämiseen. Henkilöstölle on tarjolla runsaasti maksutonta täydennyskoulutusta myös omalla paikkakunnalla. Henkilökunnan hyvinvoinnista huolehdimme muun muassa kehittämällä työolosuhteita, järjestämällä työnohjausta sekä liikuntamahdollisuuksia.

Lappeenranta on savuton työpaikka.


Osoite: Osulankatu 3, 53300 Lappeenranta
Lappeenrannan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb