Skip to main content
test

Tervetuloa lukion ja perusopetuksen äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin viransijaisuuteen!

Janakkalan lukio toimii kahdessa toimipisteessä yhteiskoulujen yhteydessä, Tervakoskella ja Turengissa. Opiskelijoita lukiossamme on 260. Janakkalan lukio perustettiin 1.8.2013 yhdistämällä Tervakosken ja Turengin lukiot. Yleislukiomme tarjoaa laadukasta opetusta ja valmentaa tehokkaasti niin ylioppilaskirjoituksiin kuin lukion jälkeisiin opintoihinkin.

Lukion urheilulinjalla opiskelija voi joustavasti yhdistää tavoitteellisen lajiharrastuksen ja lukio-opinnot. Monipuoliset kansainvälisyys- ja yrittäjyysopinnot sekä tieto- ja viestintätekniikan käyttö opiskelussa antavat valmiuksia niin opintoihin kuin työelämäänkin. Lukion arvoja ovat avoimuus, luottamus, yhteistyökyky ja rohkeus.

Haemme ammattitaitoiseen ja yhteisölliseen joukkoomme lukion ja peruskoulun äidinkielen ja kirjallisuuden lukion lehtorin viransijaista Tervakosken toimipisteelle ajalle 3.10.2022-3.6.2023. Olisitko se Sinä?

Lisätiedot: Janakkalan lukion rehtori Timo Hillman (timo.hillman@janakkala.fi) gsm: 050 509 0614.

Kelpoisuus tehtäviin määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 1998/986 mukaan. Kelpoisuus tulee saavuttaa ennen hakuajan päättymistä.

Työsuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Janakkalan lukion rehtori Timo Hillman (timo.hillman@janakkala.fi gsm: 050 5090614.
Hakeminen tapahtuu kuntarekry.fi -sivuston kautta 30.9.2022 klo 15.00 mennessä. Hakuaikaa on jatkettu.

Lisätietoja

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Opetuspalvelut, Janakkalan lukio

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Heimolantie 2, 12400 Tervakoski

Rekommenderade jobb