Aikuis- ja vammaispalvelujen päällikön virka

Loimaan kaupunki julistaa haettavaksi

AIKUIS- JA VAMMAISPALVELUJEN PÄÄLLIKÖN VIRAN

Oletko sinä kehittämisestä kiinnostunut sosiaalityön johtamisen ammattilainen, joka pystyy heittäytymään tarvittaessa myös asiakastyön asiantuntijaksi?

Loimaan kaupunki etsii aikuis- ja vammaispalvelujen päällikköä toistaiseksi voimassa olevaan virkaan. Tulet toimimaan sosiaalityön johtoryhmän jäsenenä yhdessä perhekeskuksen päällikön, perhepalvelujen vastaavan ohjaajan ja sosiaali- ja terveysjohtajan kanssa.

Tulet toimimaan myös sosiaalihuollon johtavana viranhaltijana aikuis- ja vammaispalveluiden osalta. Virkaan kuuluu budjetointivastuu oman johdettavan toiminnan osalta. Aloitamme kevään 2021 aikana sosiaalityön toteuttamaa joulukuussa 2020 hyväksyttyä organisaatiomuutosta. Haemme tehtävään uudistumiskykyistä ja kehittämishaluista ammattilaista. Sinulta edellytetään myös hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä kuntien väliseen yhteistyöhön.

Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaista sosiaalityöntekijän tutkintoa. Valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Sinun tulee tuntea aikuis- ja vammaispalvelujen kokonaisuus. Eduksesi lasketaan esimieskokemus ja esimiestyön ammatillinen koulutus.
Koeaika on 6 kuukautta ja palkka sopimuksen mukaan.
Loimaan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.loimaa.fi

Tutustu työnantajaan

Sosiaali- ja terveyspalvelujohtaja Timo Hokkanen, puh. 02 7612100, timo.hokkanen@loimaa.fi

Loimaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimen hallinto
Osoite: Vareliuksenkatu 1, 32200 Loimaa

Loimaa nyt ja ennen Loimaa – Luonnon ympäröimä elinvoimainen kaupunki, kansainvälisen teknologiateollisuuden keskus, urheilun ja kulttuurin keidas.

Mukavaan elämiseen sopivan kokoinen noin 16 000 asukkaan Loimaa on elinvoimainen seutukaupunki ja alueensa keskus. Loimaan sijainti, liikenneyhteydet ja saavutettavuus Etelä-Suomen kasvukolmiossa ovat merkittäviä vahvuuksia. Myös tuotanto- ja asumiskustannukset ovat keskimääräistä edullisemmat. Jokien halkomat peltomaisemat metsineen ovat Loimaalla läsnä kaikkialla tarjoten mahdollisuuden virkistymiseen ja rauhoittumiseen sekä liikuntaan, kalastukseen ja metsästykseen.

Loimaalla on yli 1 400 yritystä ja työpaikkoja eri tuotantoaloilla noin 6 500. Monipuolinen yritys- ja elinkeinorakenne sekä paikallinen teknologiaosaaminen tarjoavat mahdollisuuksia myös uusille yrityksille ja toimialoille. Koneteknologia ja metalliala sekä kauppa ja palvelut ovat merkittävimpiä toimialoja. Myös maatalous on näkyvä ala Loimaalla.

Loimaalla seurat, yhdistykset ja yritykset tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin laadukkailla harrastuspaikoilla. Loimaalaiset menestyneet liigajoukkueet vetävät lähes koko yhteisöllisen pikkukaupungin mukaan pelihurmokseen. Kulttuurin nälkäisille löytyy erilaisten harrastusten lisäksi monipuolisia tapahtumia konserteista näyttelyihin ja teatteriin sekä museoita kierreltäväksi.