Aikuissosiaalityön palvelupäällikkö - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion perhe- ja sosiaalipalveluiden tulosalueella on haettavana viimeistään 30.9.2021

AIKUISSOSIAALITYÖN PALVELUPÄÄLLIKÖN VIRKA

Viran sijoituspaikka on tehtävän alkaessa Ylivieskan Perhepalvelukeskus.

Aikuissosiaalityön tulosyksikössä työskentelevät palvelupäällikön lisäksi kolme sosiaalityöntekijää, neljä sosiaaliohjaajaa ja työllisyyden kuntakokeilun sosiaaliohjaaja. Palvelupäällikön tehtävänkuvaan kuuluu tulosyksikön esimiestehtävät ja aikuissosiaalityön asiakaspalvelutehtäviä (n. 40 % työajasta).

Aikuissosiaalityön tulosyksikön esimies vastaa koko tulosyksikön toiminnasta ja koordinoi palveluja. Palvelupäällikön tehtävänkuvaan kuuluu tulosyksikön esimiestehtävät ja työikäisten palveluiden sosiaalihuollon asiakaspalvelutehtäviä.

Tehtävän edellyttämien yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi toivomme laaja-alaista ja vahvaa sosiaalityön kokemusta sekä kokemusta esimiestyöstä, näkemystä moniammatillisesta verkostoyhteistyöstä sekä työn kehittämisestä. Työtehtävien hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) annetun lain 7 § mukainen ammattipätevyys. Virkaan valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävän edellyttämien yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi toivomme laaja-alaista ja vahvaa sosiaalityön kokemusta, kokemusta esimiestyöstä, näkemystä moniammatillisesta työstä ja työn kehittämisestä. Työtehtävien hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) annetun lain 7 § mukainen ammattipätevyys.

Lisätietoja:
- suunnittelupäällikkö Leena Iisakkila puh. 040 635 5461. Sähköposti: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja:
- suunnittelupäällikkö Leena Iisakkila puh. 040 635 5461. Sähköposti: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

Aikuissosiaalityö

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Rekommenderade jobb