Aikuissosiaalityön palveluvastaava/johtava sos.tt

Tule kanssamme kehittämään perhe- ja sosiaalipalveluita Riihimäelle!
Riihimäen kaupungin Sosiaali- ja terveystoimialan yksi vastuualueista on Perhe- ja sosiaalipalvelut. Vastuualue jakautuu neljään palvelualueeseen, jotka ovat Perhesosiaalityö, Lasten psykososiaaliset palvelut ja Mäkikujan perhetukikeskus sekä Aikuissosiaalityö. Haemme innostuneeseen joukkoomme uutta esimiestä aikuissosiaalityön palvelualueelle.

Palveluvastaavan tehtävänä on suunnitella, johtaa sekä arvioida ja kehittää oman vastuualueensa toimintaa, taloutta, vaikuttavuutta sekä laatua. Vastuualueen tehtäviin kuuluvat aikuisväestön palvelutarpeen arvioinnit, sosiaaliohjaus, sosiaalityö, toimeentuloasiat, työllistymisen tukeminen ja sosiaalinen kuntoutus sekä maahanmuuttajaväestön sosiaali- ja kotouttamispalvelut. Tavoitteena on nopeasti asiakastarpeeseen vastaava, monialainen ja asiakaslähtöinen työskentely. Moniammatilliseen työryhmään kuuluu 12 sitoutunutta, osaavaa ja innostunutta työntekijää.

Riihimäen kaupunki on vahvasti mukana maakunnallisessa kehittämistyössä ja mukana Tulevaisuuden sote-keskus valmistelussa. Aikuissosiaalityössä otetaan käyttöön systeeminen ja suhdeperustainen sekä toipumisorientaation mukainen työtapa.
Palveluvastaavalla on mahdollisuus työskennellä osittain etätyönä tai työmatkoja voi käyttää työn tekemiseen mobiiliaikana. Työn tukena ovat johtoryhmätyöskentely, esimiehen tuki sekä työnohjaus ja koko henkilöstöllä on mahdollisuus osallistua perustehtäväänsä tukeviin koulutuksiin. Laajojen koulutuskokonaisuuksien avulla rakennamme työllemme yhteistä viitekehystä. Tarjoamme työn innovatiivisessa ja kehittämismyönteisessä työyhteisössä.

Kelpoisuusehtona on sosiaalityöntekijän pätevyys ja lisäksi tehtävään valitulla on oltava Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston myöntämä oikeus toimia laillistettuna sosiaalityöntekijänä (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, § 7) sekä riittävä johtamistaito. Lisäksi edellytämme työkokemusta aikuissosiaalityöstä ja työikäisten palveluista. Eduksi katsomme kokemuksen aikuisten palveluiden asiakaslähtöiseen kehittämiseen ja järjestämiseen sekä kokemuksen muutosjohtamisesta. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä verkostojen kanssa työskentelyyn.

Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työtervesyhuollon antama todistus terveydentilastaan. Yleistyöaika, virassa on kuuden kuukauden koeaika. Työ alkaa sopimuksen mukaan tai toukokuussa 2021.
Haku päättyy 15.4.2021 klo 8. Haastattelut pidetään to 22.4. klo 12-14 ja pe 23.4. klo 12-14.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja: Perhe- ja sosiaalipalveluiden palvelupäällikkö Marjo Mutanen, 050 563 3944 tai marjo.mutanen@riihimaki.fi (vkot 12 ja 15) ja sosiaali- ja terveysjohtaja Jouni Sakomaa, 040 3304202 tai jouni.sakomaa@riihimaki.fi (vkot 13 ja 14)
Hakemukset 15.4.2021 klo 8:00 mennessä www.kuntarekry.fi kautta.
Mahdolliset paperihakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi/Riitta Lähteenmäki, PL 125, 11101 Riihimäki

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala
Osoite: Eteläinen Asemaktu 4, 11130 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs