Aikuisten perusopetuksen tuntiopettaja - Kajana stad

Kajaanin kaupungin perusopetuksessa Kajaanin lyseossa on haettavana määräaikainen tuntiopettajan tehtävä aikuisten perusopetuksessa ajalle 1.8.2019 - 31.7.2020.

Kajaanin kaupunki on järjestänyt kaksi vuotta aikuisten perusopetusta omana toimintanaan Kajaanin lyseossa. Ryhmä koostuu 17-25 vuotiaista maahanmuuttajaopiskelijoista. Aikuisten perusopetuksen tuntiopettaja vastaa pääsääntöisesti ryhmän suomen kielen opetuksesta ja toimii ryhmänohjaajana. Muita aineita opettavat aineenopettajat.

Tehtävän kelpoisuusehtona on perusopetuksen opettajan ja S2-opettajan kelpoisuus.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, nykyaikaisten opetusvälineiden ja -menetelmien hallintaa, aikaisempaa kokemusta valmistavassa opetuksessa toimimisesta ja maahanmuuttajien kanssa työskentelystä sekä aikuisten perusopetuksen opetussuunnitelman tuntemusta.

Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen OVTES:n mukaisesti. Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Työnantajan pyytäessä on esitettävä todistus huumausainetestistä.

Kirjalliset hakemukset voidaan toimittaa osoitteella: Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani. Hakemusten on oltava perillä viimeistään 22.5.2019 kello 15.00.

Läs mer

https://www.kuntarekry.fi/fi/kajaanin-kaupunki-0
https://www.kajaani.fi

Apulaisrehtori Auli Halonen, p. 044 7147 645, etunimi.sukunimi@edukajaani.fi

Kajaanin kaupunki, Sivistystoimiala, Perusopetus
Adress: Urho Kekkosen katu 1, 87100 Kajaani

Kajaani on 38 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon. Kajaanin kaupungin 2 000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista.
Kajaanin perusopetus tekee hyvää työtä ja näyttää monessa asiassa suuntaa valtakunnallisesti. Pedagogisen kehitystoiminnan innovaatiot jatkavat laadukasta kehitystyötä, jota esimerkiksi erityisopetuksen saralla on Kajaanissa tehty jo pitkään. Kajaanissa koulutuspalvelut ovat helposti saavutettavissa opiskelijan asuinpaikasta riippumatta.

Mer om arbetsgivaren