test
aineenopettaja - Kangasniemen kunta

Haemme matemaattisten aineiden opettajaa perhevapaan sijaisuuteen Kankaisten yläkoululle. Työskentelet matemaatikoiden tiimissä ja työtehtävässäsi (21 vt) on matematiikan- , kemian - ja fysiikan opettamisen lisäksi valinnaisen atk n tunnit.

Edellytämme uuden opetussuunnitelman mukaista toimintatapaa. Monipuoliset opinnot, hyvät vuorovaikutustaidot sekä joustavuus ja halu oppia uutta ovat hyvä pohja Kankaisten yläkoulun opetushenkilöstön jäsenenä toimimiselle.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

Palkkaus- ja työehdot OVTES:n mukaisesti.

Tehtävään tulee jättää hakemus ensisijaisesti Kuntarekryssä. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös epäpätevät hakijat huomioidaan.

Lisätietoja

https://peda.net/kangasniemi/kankaisten-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat yläkoulun ja lukion rehtori Merja Mälkki puh. 040-7201383 klo 15-17 arkisin

Lisätietoja

Kangasniemen kunta, Sivistystoimi

Kangasniemi –Suomen kaunein kunta – hakee osaavaan joukkoonsa lisää opetusalan ammattilaisia. KANGASNIEMI – HELMI PUULAN KAINALOSSA

Kangasniemi on vireä ja elinvoimainen kunta puhtaiden vesistöjen äärellä. Paikkakuntamme sijainti kolmen kaupungin - Mikkelin, Jyväkylän ja Pieksämäen - muodostamassa kolmiossa on ihanteellinen. Maaseudun rauhasta on helppo piipahtaa nopeasti kaupunkien vilinässä. Helsinkiinkään matkaa ei ole kuin noin 250 km. Työmatkaliikenne hoituu lähikaupungeista opetushenkilöstön kimppakyydeillä tarvittaessa.

Noin 6000 asukkaan kokoisessa kunnassamme ihmisen on hyvä viettää vapaa-aikaansa sekä myös asua ja työskennellä. Kunnan niin yksityinen kuin julkinenkin palveluvarustus on hyvä ja laadukas. Vilkas ja monipuolinen harrastustoiminta tarjoaa tekemistä vauvasta vaariin niin kulttuuriin, liikunnan, kädentaitojen kuin monen muunkin toiminnan osalta. Etelä-Savon maakuntajärvi Puulan sekä Kyyveden vesistöt ja niitä ympäröivä luonto tarjoavat retkeilijöille mainiot mahdollisuudet luonnosta nauttimiseen ympäri vuoden.

Asumiseen on Kangasniemellä monenlaisia mahdollisuuksia. Omien toiveiden ja tarpeiden mukaisen kodin voi valita joko keskustan palvelujen ääreltä tai sitten maaseudun rauhasta. Omakotitalotonttien tarjonta on runsasta ja monipuolista. Taajamassa Puulaveden ja Säynätlammen rantamaisemissa on useita ympärivuotiseen asumiseen kaavoitettuja tontteja. Lisäksi vireillä on useita kerros- ja rivitalohankkeita. Kangasniemellä kylätoiminta on vilkasta ja tonttitarjontaa sekä myytäviä kohteita on useammankin kylän alueella.

Kunnan päästrategiaan kuuluu, että asukkaiden terveyttä ja hyvinvointia edistetään kaikin käytettävissä olevin keinoin. Ennaltaehkäisevä työ ulottuu asukkaisiin ja asiakkaisiin kaikkina ikäkausina. Henkilöstön hyvinvointiin panostetaan aktiivisen työhyvinvointitoiminnan avulla. Henkilöstö on sitoutunutta ja motivoitunut toimimaan asiakkaiden hyväksi.


Osoite: Kankaistentie 5, 51200 Kangasniemi

Rekommenderade jobb