Aineenopettaja/lehtori - Kemin kaupunki

Aineenopettaja/lehtori

Kemin kaupungissa, Syväkankaan koulussa, on avoinna päätoimisen tuntiopettajan toimi ajalla 1.8.2019 - 31.7.2020. Toimeen sisältyy biologian, maantiedon ja uskonnon opetusta perusasteella. Osa biologian ja maantiedon tunneista voi olla lukiossa.

Syväkankaan koulu on reilun 500 oppilaan yhtenäiskoulu. Perusopetuksen lisäksi koulussamme toimii esiopetus, ala- ja yläkoulun valmistava opetus sekä yläkoulun pienryhmä. Meille tärkeitä asioita opetustyössä ovat kannustava toimintakulttuuri, toiminnallisuus sekä tieto- ja viestintätaitojen hyödyntäminen oppimisessa.

Painotamme ratkaisukeskeisyyden lisäksi hyviä ryhmänhallinta- ja yhteistyötaitoja. Luemme eduksi tuntemuksen inklusiivisesta opetuksesta, kokemuksen ja kiinnostuksen yhteisopettajuudesta sekä kyvyn toimia yhtenäiskoulussa eri-ikäisten oppilaiden kanssa.

Kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaiset. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 14 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset tulee täyttää Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja

http://www.kemi.fi/palvelut/koulutus/perusopetus/syvakankaan-koulu/

Lisätietoja antaa Syväkankaan koulun rehtori Susanne Nyman, puh 040 166 3034 tai susanne.nyman@edukemi.fi

Kemin kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Syväkankaan koulu
Osoite: Kemi

Kemi on vehreä ja vireä matkailun, palvelujen, kulttuurin ja koulutuksen keskus Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet, täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle.

Tutustu työnantajaan