Aineenopettaja/lehtori - Kemin kaupunki

Aineenopettaja/lehtori

ENGLANNIN JA RUOTSIN KIELEN LEHTORIN HOITOVAPAAN SIJAISUUS AJALLE 6.8. - 20.12.2019

Karihaaran koulussa, Kemissä, julistetaan englannin ja ruotsin kielen lehtorin hoitovapaan sijaisuus avoimeen hakuun ajalle 6.8. -20.12.2019.

Karihaaran koulu on yhtenäinen peruskoulu, jossa on luokat 1. - 9.

Työhän kuuluvat englannin ja ruotsin kielen lehtorin tehtävät ja luokanvalvojuus.. Tehtävään saattaa kuulua opetusta myös vuosiluokilla 1. - 6.

Hakuaika päättyi keskiviikkona perjantaina 21..6.2019 kello 12.00, jolloin hakemusten pitää olla perillä. Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti Kuntarekryssä. Hakijan pitää esittää alkuperäiset opinto- ja työtodistuksensa, mikäli hänet kutsutaan haastatteluun.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ja työterveyslääkärin antama lääkärintodistus.

Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kemi.fi

Rehtori Jukka Vaaramaa, Karihaaran koulu, Karpinpolku 2, 94200 KEMI

Kemin kaupunki, Sivistyspalvelukeskus
Osoite: Kemi

Kemi on vehreä ja vireä matkailun, palvelujen, kulttuurin ja koulutuksen keskus Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, m palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet, täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle.

Tutustu työnantajaan