Skip to main content
test
Ajoneuvoasentaja - Karleby stad

Ajoneuvoasentajan tehtäväkuva on pääpiirteissään seuraava:
- Kaupungin raskaan kaluston korjaus- ja huoltotyöt, esim. kuorma-autot, moottorityökoneet (tiehöylät ja pyöräkuormaajat)
- Kaupungin kevyen kaluston korjaus- ja huoltotyöt, esim. pakettiautot, erilaiset ajettavat ruohonleikkurit
- Pieni muotoiset hitsaustyöt

Kelpoisuusvaatimukset:
- Edellytämme tehtävään soveltuvaa ammattikoulutusta ja/tai hyvää kokemusta kevyiden ja raskaiden ajoneuvojen huolto- ja korjaustehtävistä
- Hyvää ammattitaitoa, ahkeruutta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja huolellisuutta, sekä rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan
- Ajoneuvojen sähkötekniikan ja hydrauliikan tuntemus ja hitsaustaidot sekä C-ajokortti katsotaan eduksi

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (kokopäivätyö (38,25 h/vko).

Koeaika on 6 kuukautta.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haasteellisia konekorjaamon tehtäviä kehittyvässä kaupunkiympäristössä sekä innokkaassa ja yhteistyöpainotteisessa työympäristössä.

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.
Työsuhteeseen valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja huumetesti 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta.
Koneinsinööri Marko Sillanpää, sähköposti: etunimi.sukunimi@kokkola.fi.
Tehtävää voi hakea sähköisesti Kuntarekry -palvelun kautta. Kohdenumero KOK-02-27-22

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Infrarakentaminen ja kunnossapito, Konekorjaamo

Kokkolan kaupunki ja sen konserniyhtiöt työllistävät yhteensä noin 2300 eri alojen osaajaa. Yhdessä huolehdimme kokkolalaisten sujuvasta arjesta, kehitämme palveluja ja vahvistamme Kokkolan elinvoimaa.

Kokkola on rohkeasti uudistuva, kaksikielinen kestävän kehityksen kaupunki, jonka historia ulottuu 400 vuoden taakse. Ruotsin kuningas Kustaa II Aadolfin Pohjanlahden rannalle perustamasta kaupungista kehittyi nopeasti merkittävä satamapaikka, josta vietiin tervaa Ruotsiin ja pidemmällekin Eurooppaan ja vastaavasti tuotiin kaikenlaista tarpeellista: raaka-aineita, käyttötavaroita, tieteen ja taiteen suuntauksia sekä monenlaisia uusia ideoita.

Tämän päivän Kokkola on Keski-Pohjanmaan maakuntakeskus, jossa asuu noin 48.000 ihmistä. Ympäröivien kuntien myötä palvelujen käyttäjiä on yli 140.000. Monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

KOKKOLA - Meillä on laajempi horisontti.


Osoite: Varastotie 4, 67100 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kokkolan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb