Akuutit sijaisuudet sairaanhoitajille ja lähihoitajille, OYS

Hoitotyö tarvisee tekijöitä!

Sairaanhoitaja ja lähihoitaja tervetuloa työskentelemään Oulun yliopistolliseen sairaalaan.

Tarvitsemme jatkuvasti osaajia äkillisiin sijaistarpeisiin sekä lyhyisiin ja pitkiin sijaisuuksiin eri erikoisalojen yksiköihin vuodeosasto- ja vierihoitotyöhön. Sijaistarpeemme vaihtelevat yhden vuoron sijaisuudesta eri mittaisiin sijaisuuksiin. Huolehdimme osaamisesi riittävyydestä tehtävään. Työ on vuorotyötä.

Älä epäröi jättää hakemusta! Työvuoroista sovitaan erikseen, joten hakemuksen jättäminen ei vielä sido sinua työntekoon.

Täytä sähköinen hakemus ilmoituksen lopussa olevan Hae työpaikkaa - painikkeen kautta. Rekisteröityessäsi ensimmäistä kertaa, käyttäjätunnuksen ja salasanan voit valita itse. Säilytä tunnuksesi, sillä se on ainoastaan sinun tiedossasi. Lue ohjeet ja täytä hakemus huolellisesti, muista lopuksi lähettää hakemuksesi. Hakemus tulee rekrytointiyksikköömme. Otamme sinuun yhteyttä. Jos sinulla on jo tunnukset kuntarekryjärjestelmään olemassa, niin käytäthän niitä ja päivität tietosi ajantasalle.

Haastattelutilanteessa tarkistamme henkilöllisyyden sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Mikäli olet opiskelija, tarvitset leimallisen läsnäolotodistuksen ja opintorekisteriotteen suoritetuista opinnoistasi.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja: OYS rekrytointi p. 08 315 4344 ma-pe klo 12-15

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Oulun yliopistollinen sairaala
Osoite: Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on innovatiivinen ja dynaaminen terveyspalvelujen tuottaja. Alueen yli 400 000 asukasta palvelee noin 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Oulun yliopistollinen sairaala vastaa erityistason hoidon järjestämisestä koko Pohjois-Suomen väestölle.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.