Akuuttilääketieteen erikoislääkäri, Akuutti24

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Uusimme myös päivystyksessä toimintamalleja entistä akuuttilääketieteellisempään suuntaan ja rakentamamme erityinen akuuttilääkärille suunniteltu työnkuva kaipaa lisää tekijöitä ja kehittäjiä.

Haemme kahta (2) ERIKOISLÄÄKÄRIÄ vakituisiin virkoihin Päijät-Hämeen keskussairaalaan, Akuutti24:ään Lahteen.

Akuutti24 on akuuttilääkärijohtoinen erikoissairaanhoidon yhteispäivystys. Olemme yksi Suomen suurimmista päivystyskeskuksista laajan päivystyksen sairaalan yhteydessä. Ensihoito- ja päivystyskeskukseen kuuluu myös mm. päivystysosasto, runsas ensihoitotoiminta sekä laaja kotisairaalatoiminta.

Teemme vuorotyötä, ja työvuorosuunnittelussa on hyvä jousto. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, johon voi sisällyttää erilaisia tehtäviä (mm. koulutus, ensihoito, kehittäminen, kotisairaala) henkilökohtaisten mieltymysten mukaan päivystyksen potilastyön lisäksi. Työyhteisömme on mukavan rento. Voit halutessasi työskennellä myös osa-aikaisena, ja kotisairaalassa myös etänä.

Paikkasi olisi etulinjassa kriittisimmin sairastuneiden potilaiden parissa moniammatillisessa tiimissä. Jos haluat olla mukana kehittämässä nykyaikaista päivystystä, tämä on sinun paikkasi. Odotamme sinulta innokkuutta ja hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen ja luvan toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyyden soveltuvalla alalla. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tule mukaan ammattitaitoiseen ja innostuneeseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri Harri Pikkarainen
puh. 044 440 6665
harri.pikkarainen@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, PHKS, Akuutti24, Akuutti24 Sairaalapalvelut, ESH päivystys
Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6700 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!