test
Akuuttiosasto, sairaanhoitajan sijaisuus - Varkauden kaupunki

Tule sairaanhoitajaksi akuuttiosastolle Varkauteen!

Meillä on haettavana SAIRAANHOITAJAN sijaisuus AKUUTTIOSASTOLLA ajalla 1.12.2021 - 31.5.2022 tai sopimuksen mukaan.

Akuuttiosastolla tuotetaan kuntalaisille perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluita. Osastomme on erittäin monipuolinen. Hoidamme erikoissairaanhoidossa akuutisti sairastuneita sisätautien, kirurgian ja neurologian potilaita sekä perusterveydenhuollon kuntoutus- ja saattohoitopotilaita. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn osastollamme innostuneessa työyhteisössä, hyvän tuen työkavereilta, mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä sekä mahdollisuuden työskennellä kannustavassa työyhteisössä. Työ on kolmivuorotyötä.

Tässä on sinulle huikea mahdollisuus työskennellä AALTO hyvinvointikeskuksessa, jossa kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut ovat saatavilla sujuvasti yhdestä paikasta.

Työssäsi pääset vaikuttamaan potilaiden hyvään ja laadukkaaseen hoitoketjuun. Varkauden kaupungilla tuetaan työntekijöiden työhyvinvointia e-passeilla. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua täydennyskoulutuksiin. Moniammatillisessa työryhmässä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi ja osallistua työyhteisömme yhteiseen kehittäämiseen.

Olet etsimämme henkilö, jos pidät ihmisläheisestä hoitotyöstä, olet positiivisesti ajatteleva, motivoitunut ja oppimiskykyinen. Viihdyt työssäsi ja haluat tehdä monipuolista ja vastuullista työtä moniammatillisessa työyhteisössä. Toivomme sinulta sairaanhoidollisten tehtävien osaamista, itsenäistä työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja erilaisten ihmisten kanssa.

Tehtävässä edellytetään sairaanhoitajan tutkintoa, tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa sekä LOVE-lääkehoidon lupaa. Tehtävän työaika on 38,25 h/vko. Palkka tehtävässä on 2453,37 euroa/kk sekä vuorokohtaiset lisät.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin tuen uudessa työyksikössä, jossa ohjausta ja tukea on aina lähellä. Pääset mukaan osaksi työyhteisöä, jossa osaamistasi aidosti arvostetaan. Tervetuloa tekemään merkityksellistä työtä osaavien ihmisten kanssa!

Haethan paikkaa ensisijaisesti ilmoituksen sähköisellä hakulomakkeella.
Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja sijaisuus täytetään heti sopivan hakijan löydettyä. Sijaisuus voi jatkua edelleä ilmoitetun ajanjakson jälkeenkin! Kirjalliset hakemukset osoitetaan Marjo Ojalalle ja lähetetään osoitteella Akuuttiosasto, Savontie 55, 78300 Varkaus.

Soita ja kysy lisätietoja rohkeasti! Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Marjo Ojala, marjo.ojala@varkaus.fi, p. 044 743 6619

Lisätietoja

Varkauden kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Hoiva- ja hoitopalvelut, Akuuttiosasto

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Meiltä löytyy rohkeutta ottaa henkilöstö ja asukkaat mukaan päättämään itseensä vaikuttavista asioista. Meillä on loistavia omia ideoita ja loput varastamme. Kehitämme arjessa.

Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi ja #teeWarkaus!


Osoite: Savontie 55, 78300 Varkaus
Varkauden kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb