Aluekehityksen erityisasiantuntija

Päijät-Hämeen liitto palkkaa aluekehitystiimiin asiantuntijan, jonka päätehtävä on osallistua aluekehittämisen tehtäviin. Näitä ovat rakennerahastotoiminnan tukeminen, älykkääseen erikoistumiseen liittyvä kehittäminen ja koordinointi sekä muut maakunnan liiton lakisääteiset aluekehitystehtävät.

Päijäthämäläisen elinkeino- ja kuntamaiseman tuntemus on eduksi, ehkä tunnet vetoa myös hallinnon kiemuroihin. Toivomme vähintään muutaman vuoden kokemusta aluekehittämisestä, ja katsomme eduksi aluetason työkokemuksen. Hanke- ja rakennerahastotoiminnan tuntemus on välttämätöntä, koska työhön kuuluu alueen EAKR-hankkeiden ohjausta ja seurantaa. Säpäkkä koordinaatiokyky ja selkeä asioiden ilmaisu katsotaan eduksi. Suomen lisäksi edistät tehokkaasti asioita englanniksi. Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto.

Työtehtävä on vakituinen, palkkaus KVTES:n mukainen (tehtäväkohtainen palkka 3 750-3 800 euroa/kk). Työ alkaa 18.1.2021 tai erikseen sovittavana ajankohtana. Tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa. Koeaika on 4 kuukautta. Tehtävää voidaan muokata jonkin verran hakijan osaamisen mukaan.

Päijät-Hämeen liitto on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://paijat-hame.fi/

Tutustu työnantajaan

kehittämisjohtaja Riitta Nieminen, puh. 040 508 6526

Päijät-Hämeen liitto
Osoite: Hämeenkatu 9 A, PL 50, 15111 Lahti

Päijät-Hämeen liitto on lakisääteinen kuntayhtymä, johon kuuluu yhdeksän kuntaa: Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki ja Sysmä (vuoden 2021 alusta myös Iitti)

Toimimme alueemme edunvalvojana kansallisessa ja kansainvälisessä ympäristössä yhteistyössä niin paikallisten kuin valtakunnallistenkin toimijoiden kanssa. Koordinoimme ja luomme yhteistyön edellytyksiä sekä toimimme kiinteässä yhteistyössä kuntien, kuntayhtymien, korkeakoulutoimijoiden ja elinkeinoelämän toimijoiden kanssa. Lisäksi huolehdimme yhteydenpidosta muihin julkisiin viranomaisiin ja sidosryhmiin.

Lakisääteisiä tehtäviämme ovat alueiden kehittäminen ja alueiden käytön suunnittelu (maakuntakaavoitus ja liikennejärjestelmätyö). Päijät-Hämeen liitto rahoittaa erilaisia aluetta kehittäviä hankkeita sekä kansallisella- että EU-rahoituksella.