test
Aluelupavastaava - Lahden kaupunki

Haemme kaupunkitekniikan Alueiden käytön hallinta -tiimiin ALUELUPAVASTAAVAA vakinaiseen virkasuhteeseen. Tule toteuttamaan maailman parasta kaupunkiympäristöä!

Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021. Rohkeat valinnat sujuvan arjen, hyvinvoinnin ja yrittämisen edistämiseksi ovat mahdollisia vain yhteistyöllä. Ratkaisemme tulevaisuuden haasteita avoimesti ja vastuullisesti yhdessä asukkaiden, yritysten ja yliopiston kanssa.

Aktiivisessa, hyväntuulisessa ja keskustelevassa työyhteisössämme kaikkien työpanos on tärkeä. Meillä saat tehdä merkityksellistä työtä, johon voit itse vaikuttaa. Suhtaudumme positiivisesti joustavaan työelämään. Lahteen on hyvät yhteydet ja toimipisteemme sijaitsee matkakeskuksen vieressä. Kaupunkitekniikan vastuualueena on mm. kadunpito, yleisten alueiden rakentaminen, ylläpito ja hallinta sekä joukkoliikenteen viranomaistehtävät.

Alueiden käytön hallinta -tiimissä tehtävänäsi on Lahden kaupungin yleisten alueiden lyhytaikainen vuokraus muun muassa erilaisille tapahtumille, työmaille ja kaivutöille, sekä niihin liittyvä opastus ja valvonta.

Tehtävässäsi tulet olemaan yhteydessä erilaisiin toimijoihin, tekemään tilapäisiä alueluovutuspäätöksiä ja laskuttamaan niitä. Tehtäviisi kuuluu myös lupien ja niiden toteutumisen valvonta yhteistyössä katutarkastajien kanssa. Samoin tehtäviisi kuuluu alueluovutusten toimintatapojen kehittäminen.

Odotamme sinulta
- soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Katsomme eduksi
- kokemuksen tilapäisten liikennejärjestelysuunnitelmien tarkastamista sekä -valvonnan hallinnasta
- kiinnostuksen alueiden luovutusten toimintatapojen kehittämiseen

Toivomme sinulta itsenäistä työotetta ja aitoa halua kehittää Lahtea asukaslähtöisenä ympäristökaupunkina.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 30.11.2021 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.lahti.fi
https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Aluepäällikkö Kristiina Virolainen, p. 050 387 8702

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Kaupunkiympäristön palvelualue

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3600 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!


Osoite: Askonkatu 2, 15100 Lahti
Lahden kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb