Skip to main content
test
Aluepalomestari: pelastuslaitos, Outokumpu (id6658) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN JA POHJOIS-KARJALAN PELASTUSLAITOKSEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn iloisessa Itä-Suomessa. Pohjois-Karjalan pelastuslaitos on ketterä ja kehittyvä, 30 pelastusaseman kokonaisuus. Lähdemme vuosittain noin 45 000 kertaa auttamaan maakuntamme asukkaita. Meillä pääset kehittämään osaamistasi.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksella on haettavana 16.10.2022 mennessä aluepalomestarin virka.

Aluepalomestari työskentelee toiminta-alueensa pelastustoiminnan ja varautumisen asiantutijana ja huolehtii muun muassa pelastustoimintaan liittyvistä suunnitelmista, henkilöstön pelastustoimintakoulutuksen suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä varautumiseen liittyvästä suunnittelutyöstä ja yhteistoiminnasta. Aluepalomestari työskentelee henkilöstön lähiesimiestehtävissä ja operatiivisena esimiehenä kokemuksensa mukaisella johtamistasolla. Aluepalomestari on toiminta-alueen päällikön sijainen.

Viran ensimmäinen sijoituspaikka on Outokummun pelastusasema.

Kelpoisuusehtona on pelastustoimesta annetun valtioneuvoston asetuksen (407/2011) 6 §:n 3. kohdan mukainen kelpoisuus. Tehtävä edellyttää valmiutta itsenäiseen johtamis- ja suunnittelutoimintaan. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat työssä tarpeen.

Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta ja C-luokan ajokorttia.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen virka- ja työehtosopimuksen (TS) pelastuslaitoksen hinnoittelun mukaisesti. Virassa noudatetaan yleistyöaikaa 38,25 h/vk. Viranhaltija voi osallistua suostumuksellaan vapaamuotoiseen varallaoloon.

Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa sekä annettava suostumus suppean turvallisuusselvityksen tekemiseen.

Virat täytetään 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Opinto- ja työtodistukset tarkastetaan haastattelussa.

Lisätietoja virasta antavat: palopäällikkö Ville-Petteri Pulkkinen, puh. 013-3304516, ville-petteri.pulkkinen@pkpelastuslaitos.fi

Virkoja haetaan sähköisesti.

Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Joensuussa 13.9.2022

Pohjois-Karjalan pelastuslaitos-liikelaitos tuottaa pelastustoimen ja ensihoidon palvelut osana Siun sotea, Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymää. Yhtymä järjestää palveluja 13 kunnan alueella. Alueella asuu noin 160 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7 400 työntekijää. Pelastuslaitos turvaa maakunnan asukkaiden arkea inhimillisesti, ammatillisesti ja luotettavasti.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6658
  • 13.9.2022 - 16.10.2022 23:59
  • KuntaOutokumpuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb