Alueylilääkäri - Porin kaupunki

Alueylilääkäri - Porin kaupunki

Alueylilääkäri vastaa Pohjoisen sote-keskuksen terveydenhoidon ja avosairaanhoidon palvelujen tuottamisesta ja kehittämisestä yhdessä perusturvan moniammatillisessa tiimityössä. Pohjoiseen sote-keskukseen kuuluvat sote-keskus Cotton, Noormarkun ja Merikarvian terveysasemat. Alueylilääkäri toimii terveyskeskuslääkärien esimiehenä.

Kelpoisuusvaatimukset: Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet ja erikoislääkärin pätevyys

Eduksi katsotaan hallinnon koulutus ja kokemus.

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset (Ammattipätevyys tarkistettavissa JulkiTerhikistä / Suosikista, Rokotukset/Tartuntatautilaki 48§:n mukainen rokotussuoja).

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupunki/HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori. Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Alueylilääkäri Leena Lipsanen, p.044 701 3876, leena.lipsanen@pori.fi ,
Terveys- ja sairaalapalveluiden johtaja Anna-Liisa Koivisto, p .044 701 0243 (ajalla 20.5. - 24.5.2019)

Porin Perusturva, Terveys- ja sairaalapalvelut
Adress: Maantiekatu 31, 28100 Pori

Porin perusturvakeskus järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut Porin, Merikarvian ja Ulvilan asukkaille. Toiminnan painopiste on ennaltaehkäisevässä työssä ja se pohjautuu sekä alueelliseen että moniammatilliseen yhteistyöhön ja kumppanuuteen. Porin kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren