Skip to main content
test
Amanuenssiksi Etelä-Karjalaan - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Amanuenssuurit ja ulkomaalaistaustaisten lääkäreiden harjoittelu

Etelä-Karjalan hyvinvointialue tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia amanuensseille, olemme viiden tähden koulutuspaikka!

Hakulomakkeella voit valita mille erikoisalalle toivot pääsyä. Voit jättää hakemuksesi helposti kuntarekryn kautta, tai olla suoraan yhteydessä erikoisalan ylilääkäriin. Jätäthän cv:n hakemuksesi liitteeksi.

Tervetuloa Etelä-Karjalaan, me koulutamme sinua!

Meillä on jatkuvasti harjoittelussa myös ulkomaalaistaustaisia lääkäreitä, liitäthän hakemukseesi Valviran oikeaksi todistamia tutkintotodistuksia sekä virallisen kielitodistuksen.

Lisätietoa lääkärin ammattioikeuksista löydät Valviran verkkosivuilta. Tietoa EU- ja ETA-maiden ulkopuolella koulutetuille lääkäreille löytyy myös Valviran verkkosivuilta.
https://www.valvira.fi/

https://www.valvira.fi/terveydenhuolto/ammattioikeudet/hakemusohjeet/eu_eta_valtioiden_ulkopuolella_koulutetut/laakarit/kuulustelut

Etelä-Karjalan keskussairaalan ylilääkäreiden yhteystiedot löydät täältä: https://www.ekhva.fi/eksote/tyo-eksotessa/laakarit/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen lääkärirekrytointi: laakarirekry@ekhva.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan hyvinvointialue

Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämän iloisen joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti rohkeita ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä ja yksi Suomen tehokkaimmista hyvinvointialueista. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme!


Osoite: Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta
Etelä-Karjalan hyvinvointialue - Rökfri arbetsplats Etelä-Karjalan hyvinvointialue - Vi satsar på orientering

Rekommenderade jobb