Ambulerande barnskötare - Ingå kommun

Ambulerande barnskötare - Ingå kommun

Vill du jobba i en havsnära, dynamisk och välmående kommun, bara en halvtimmes bilfärd från huvudstadsregionen? Bli en del av vår kunniga och motiverade personal som jobbar för att Ingå varje dag ska leva upp till sin slogan Glad i Ingå!

Småbarnspedagogiken i Ingå kommun söker en tvåspråkig

AMBULERANDE BARNSKÖTARE

för vikariat för tiden 1.8 - 31.12.2019 till Degerby daghem och Knattebo daghem.

Ingå kommuns småbarnspedagogik har som uppgift att erbjuda barnen trygga och varma människorelationer. I vår verksamhet koncentrerar vi oss på smågruppsverksamhet, att lära sig genom lek samt på att utveckla verksamhetskulturen. Vår kommun har sammanlagt tre daghem.

Som barnskötare arbetar du i ett team där du fungerar som en del av helheten. Hos oss arbetar vi med smågruppsverksamhet och att lära genom lek. Vi erbjuder trevlig arbetsmiljö och möjlighet att utveckla verksamheten tillsammans. För att framgångsrikt sköta jobbet förutsätts kunskaper i båda inhemska språken.

Är du sensitiv, motiverad samt har en god samarbetsförmåga och goda kommunikationsfärdigheter? Då är du kanske den person vi letar efter!

Behörighetskrav: Lag om behörighetsvillkoren enligt lag om småbarnspedagogik (540/2018). Den som anställs skall för arbetsgivaren uppvisa ett utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.

Den uppgiftsbaserade lönen är 2 186,51 €/månad. Övriga lönetillägg, arbetstid samt anställningsförhållandets övriga villkor enligt AKTA. Som anställd vid Ingå kommun får du förutom en bra arbetsmiljö också bl.a. utökad företagshälsovård samt motions- och kulturpass.

Vi ser fram emot din ansökan, så skicka den och ditt CV senast 17.6.2019 via Kuntarekry!

Degerby och Knattebo daghems pedagogiska ledare Marika Gröhn tel. +358 50 440 4098, marika.grohn(at)inga.fi.

Ingå kommun
Adress: Strandvägen 2, 10210 Inkoo

Ingå är en kommun i landskapet Nyland med 5 600 invånare. Sommartid mångdubblas antalet, eftersom orten är populär bland sommargäster. Kommunen är tvåspråkig och erbjuder ett heltäckande nät av service – mitt i naturen, nära till allt.

Mer om arbetsgivaren