Ambulerande ledare för eftermiddagsklubbar - Borgå stad

Ambulerande ledare för eftermiddagsklubbar - Borgå stad

Vi söker en ambulerande ledare för eftermiddagsklubbar till ett arbetsavtalsförhållande för viss tid under tiden 2.12.2019-29.5.2020.

Vi söker en ivrig och kunnig ambulerande ledare för eftermiddagsklubbar. Den ambulerande ledaren deltar i planeringen av eftermiddagsverksamhet och utvecklingen av verksamhetens kvalitet. Till arbetet hör att stöda eftermiddagsledarna i olika klubbar samt arbeta som resurshjälp i eftermiddagsklubben.

Behörighetskravet är för uppgiften lämplig examen. Uppgiften förutsätter goda kunskaper i båda inhemska språken, god förmåga till växelverkan och flexibilitet. Vi önskar att sökanden vill utveckla sin kompetens. Lönen fastställs enligt AKTA. Arbetstiden är 30h/v.

Den som väljs ska visa upp ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002). Prövotiden är tre månader.

Skicka din ansökan senast 28.10.2019 kl. 15 via länken Sök nu.

Läs mer

http://www.borga.fi/skolans-klubbar-och-eftis

Mer om arbetsgivaren

Mera information ger koordinator för eftermiddagsverksamhet Anne Lindholm, anne.ch.lindholm@porvoo.fi, tfn 040 195 2805

Bildningssektor
Adress: Borgå, 06100 Porvoo

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort. Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.

Sök till oss. Människorna gör staden!