Amm. aineiden pt. tuntiopettaja (talotekniikka)

Ammatillisten aineiden pt. tuntiopettaja (talotekniikka) ajalle 19.10.2020 - 11.4.2021 (jatko mahdollinen), sijoituspaikkana Varkaus.

Opetettavat kokonaisuudet koostuvat talotekniikan ammatillisista tutkinnon osista. Tehtävään sisältyy myös työelämässä järjestettävien koulutusten ohjausta sekä työelämäyhteistyötä.

Tehtävässä edellytetään osaamista ja kokemusta alan käytännön työtehtävistä; lämmitys-, käyttövesi- ja viemärijärjestelmät sekä iv-järjetelmien osaaminen. Eduksi katsotaan korjausrakentamisen, LVI-huollon ja kanaviston puhdistamisen hallinta sekä kokemus opetustehtävistä. Hyvät ohjaus- ja vuorovaikutustaidot, työelämäyhteistyöosaaminen sekä ratkaisukeskeinen työote mahdollistavat tehtävän menestyksekkään hoitamisen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset: Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/98 (siihen myöhemmin tehtyine muutoksineen).

Palvelussuhteen ehdot: OVTES osio C

Palvelussuhteessa noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun hakijan tulee esittää rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.sakky.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Kati Leinamo, puh. 044 7858210, etunimi.sukunimi@sakky.fi
Opinto- ja työkokemusta koskevat todistuskopiot on tallennettava ensisijaisesti hakemuksen liitteeksi Kuntarekryssä (tai toimitettava Savon koulutuskuntayhtymän kirjaamoon) hakuajan loppuun mennessä.
Valinnat haastatteluun tehdään hakemuksen ja hakuajan loppuun mennessä toimitettujen todistuskopioiden perusteella. Mikäli liitteitä ei ole toimitettu, ei voi tulla kutsutuksi haastatteluun.

Savon koulutuskuntayhtymä, Savon ammattiopisto, Oppimispalvelut
Osoite: Osmajoentie 75, 78200 Varkaus

Koulutus tekee hyvää. Läpi elämän! Savon koulutuskuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä. Kuntayhtymän omistaa 16 pohjoissavolaista kuntaa ja se ylläpitää Savon ammattiopistoa ja Varkauden lukiota. Tarjoamme monipuolisia elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia ammatillisessa koulutuksessa, täydennyskoulutuksissa sekä lukio-opinnoissa.

Vuosittain noin 17 000 opiskelijaa hyödyntää kattavaa tarjontaamme. Räätälöidyt ja laadukkaat koulutukset vastaavat työelämän tarpeisiin ja olemme aktiivinen työelämän kehittäjä. Jatkuvan haun kautta opiskelemaan voi hakea joustavasti ympäri vuoden.

Savon koulutuskuntayhtymä on noin 720 ammattilaisen työpaikka. Kampuksemme sijaitsevat Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa ja Siilinjärvellä, mutta järjestämme koulutuksia myös valtakunnallisesti.

Savon ammattiopiston ja Varkauden lukion kampukset ovat savuttomia.