Ammatillinen ohjaaja (2), yhteiset tutkinnonosat - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Ammatillinen ohjaaja (2), yhteiset tutkinnonosat - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Haemme kahta ammatillista ohjaajaa yhteisten tutkinnonosien opetuksen tueksi. Tehtävät täytetään määräaikaisena ajalle 1.8.2019 - 30.6.2020. Ammatillisen ohjaajan tehtävänä on ohjata eri alojen opiskelijoita äidinkielen, kielten, matematiikan ja yhteiskunnallisten aineiden opiskelussa yksilö- ja ryhmätasolla opettajan työparina. Lisäksi ohjaaja tukee opiskelijan opiskelutaitojen kehittymistä ja huolehtii osaltaan oppimisympäristöstä. Ammatillisista ohjaajista toinen työskentelee Joensuussa ja toisen toiminta-alueena on Joensuun lisäksi Outokumpu.

Edellytämme vähintään soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta tai ammatillista tutkintoa. Arvostamme kokemusta nuorten ja aikuisten ohjaamisesta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä halua kehittää omaa osaamista.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Läs mer

http://www.riveria.fi

Lisätietoja antavat Katri Hirvonen, p. 050 430 9212, katri.hirvonen@riveria.fi ja Jaana Timonen, p. 050 502 0345, jaana.timonen@riveria.fi.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Joensuun koulutusyksikkö
Adress: Tulliportinkatu 3, 80130 Joensuu

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Mer om arbetsgivaren