Ammatillinen ohjaaja, kone-, metalli- ja muoviala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Ammatillinen ohjaaja, kone-, metalli- ja muoviala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Haemme ammatillista ohjaajaa kone-, metalli- ja muovialan tiimiin Joensuun koulutusyksikköön, toiminta-alueena Pohjois-Karjala. Tehtävä täytetään määräaikaisena ajalle 1.8.2019 - 30.6.2020.

Ammatillisen ohjaajan tehtävänä on huolehtia itsenäisesti kone- ja metallialan laitteiden huolloista ja korjauksista sekä ohjata opiskelijoita kone- ja metallialan harjoitustöissä yhteistyössä opettajien kanssa.

Edellytämme soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta tai ammatillista tutkintoa (esim. levy- ja hitsausalan ammattitutkinto) ja kokemusta hitsaus- ja levytyötyötehtävistä. Eduksi luetaan kokemus hitsaus- ja levytyökoneiden käytöstä ja huollosta sekä kokemus nuorten ja aikuisten ohjaamisesta. Arvostamme aktiivista ja osaavaa vuorovaikutusta opiskelijoiden, henkilöstön ja sidosryhmien kanssa.

Eduksi katsotaan kone- ja tuotantotekniikan osaaminen ja teknologiateollisuuden yritystuntemus.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Läs mer

http://www.riveria.fi

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Pekka Junninen, p. 050 502 0338, pekka.junninen@riveria.fi

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Joensuun koulutusyksikkö
Adress: Peltolankatu 23 B, 80220 Joensuu

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Mer om arbetsgivaren