Ammatillinen ohjaaja, metsäala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Ammatillinen ohjaaja, metsäala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Haemme ammatillista ohjaajaa metsäalalle Valtimolle. Tehtävä täytetään määräaikaisena ajalle 1.8.2019 - 30.6.2020.

Valtimon koulutusyksikkö on metsäkonealaan erikoistunut yksikkö, jossa koulutamme metsäkoneenkuljettajia, metsäkoneasentajia ja puutavara-autonkuljettajia. Lisäksi järjestämme tutkintotavoitteista jatko- sekä lyhytkestoista täydennyskoulutusta koti- ja ulkomaalaisille asiakkaillemme.

Ammatillisen ohjaajan tehtävänä on opiskelijoiden ohjaaminen ja valmentaminen ammatillisiksi osaajiksi yhteistyössä opetushenkilöstön kanssa eri tutkinnon osissa ja erilaisissa toimintaympäristöissä.

Edellytämme vähintään soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta tai ammatillista tutkintoa.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Läs mer

http://www.riveria.fi

Lisätietoja antavat koulutuspäälliköt Mikko Saarimaa, p. 050 349 7172, mikko.saarimaa@riveria.fi ja Tommi Anttonen, p. 050 547 1008, tommi.anttonen@riveria.fi

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Valtimon koulutusyksikkö
Adress: Metsurintie 2 A, 75700 Valtimo

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Mer om arbetsgivaren