Skip to main content
test
Ammatillinen ohjaaja, metsäala/REDU - Rovaniemen koulutuskuntayhtymä

Haemme työyhteisöömme asiakaslähtöistä METSÄALAN AMMATILLISTA OHJAAJAA, jolla on vahvaa työelämäosaamista. Sijoituspaikkakuntasi on Rovaniemi, mutta tehtäviä on lisäksi Kemijärvellä ja voi olla myös muilla REDUn koulutuspaikkakunnilla. HUOM, kyseessä on jatkohaku, edelliset hakemukset huomioidaan jatkohaussa.

Ammatillisen ohjaajan ensisijaisena tehtävänä on ohjata opiskelijoita oppilaitoksen harjoitustyömailla. Ammatillinen ohjaaja vastaa myös koneiden huollosta ja tarvittaessa siirtää koneita eri puunkorjuutyömaille. Lisäksi työtehtäviin kuuluu mm. puutavaran valmistaminen puutavaran lähikuljetuksen tutkinnon osan tarpeisiin.

Edellytämme:
- Metsäalan koulutus
- Tunnettava ja tiedettävä koneellisen puunkorjuutyön vastuualueet
- Kokemusta metsäkoneenkuljettajan työstä (HUOM, edellytystä täsmennetty, jotta saataisi enemmän hakijoita)
- Hyvät tiedot ja taidot metsäkoneiden kunnossapidon töistä
- Vähintään C-ajokorttiluokan ajo-oikeus
- Matkustusvalmius.

Edistämme toiminnallamme Lapin elinvoimaa ja ammatillisen osaamisen kehittymistä. Olemme asiakkaitamme eli opiskelijoita ja työelämää varten. Onnistumisen iloa tunnemme, kun löydämme heille parhaiten sopivat osaamisen kehittämisen ratkaisut.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän monialaisessa REDU-konsernissa ammatillisen koulutuksen näköalapaikalla. Tuemme työssäjaksamistasi mm. kattavilla henkilöstö- ja hyvinvointieduilla (mm. hyvä työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu, henkilökuntaetu Santasportin palveluihin ja Wellevin työhyvinvointikeskukseen). Monipuolisten mahdollisuuksien avulla kannustamme sinua kehittämään omaa osaamistasi.

Valitun henkilön on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen valinnan vahvistamista. Tehtävässä on mahdollinen kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.redu.fi
https://www.youtube.com/channel/UCFrK4m4-1AbBttwF4bNByYA

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa toimialapäällikkö Kyösti Paloniemi p. 040 705 0728, e-mail etunimi.sukunimi@redu.fi

Lisätietoja

Lapin koulutuskeskus REDU

Lapin koulutuskeskus REDU on Lapin suurin ammatillinen koulutuskeskus ja toiminta-alueemme on koko Lappi. REDUn omistajakunnat ovat Kemijärvi, Kittilä, Kolari, Ranua, Rovaniemi ja Sodankylä.

Lapin koulutuskeskus REDU on osa Rovaniemen koulutuskuntayhtymää, johon kuuluvat lisäksi Lapin kesäyliopisto, Santasport Lapin Urheiluopisto, REDU Edu Oy, Santasport Finland Oy ja REDUn sisäiset palvelut. REDUssa voi hankkia ammatillista osaamista niin oppilaitoksessa kuin oppisopimuksella. Lisäksi REDUssa on VALMA- ja TELMA-koulutusta (1.8.2022 alkaen nimellä TUVA). Osana ammatillisen koulutuksen muuttumista REDU kehittää toimintamalliaan yhä asiakaslähtöisempään suuntaan ja tiivistää entisestään työelämäyhteistyötä.


Osoite: Jänkätie 1, 96300 Rovaniemi

Rekommenderade jobb