Ammatillinen ohjaaja, peli- ja 3D-tuotanto - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Ammatillinen ohjaaja, peli- ja 3D-tuotanto - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Haemme ammatillista ohjaajaa media-alan peli- ja 3D-koulutuksiin Outokummun koulutusyksikköön. Tehtävä täytetään määräaikaisena ajalle 1.8.2019 - 31.1.2020. Ammatillinen ohjaaja valmentaa ja ohjaa päivittäin opiskelijoita yksilö- ja ryhmätasolla käytännön työtehtävissä. Työssä korostuvat hyvät sosiaaliset ja vuorovaikutustaidot työskennellä nuorten ja aikuisten parissa sekä joustavat toimintatavat.

Edellytämme vähintään soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta tai ammatillista tutkintoa, esim. media-alan ammatillinen tutkinto, sekä ohjauskokemusta nuorten ja aikuisten kanssa toimimisesta.

Eduksi luetaan peli- ja 3D-tuotannon ohjelmistojen monipuolinen hallinta (mm. 3Ds Max tai Blender, Unity tai Unreal Engine, Z-brush, Substance Painter, Adobe Photoshop) sekä työkokemus peli- ja 3D-alan tuotannoista ja työtehtävistä.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Läs mer

http://www.riveria.fi

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Tone Arstila p. 050 542 3697, tone.arstila@riveria.fi

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Outokummun koulutusyksikkö
Adress: Lammenkatu 18, 83500 Outokumpu

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Mer om arbetsgivaren