ammatillinen ohjaaja, pinta- ja rakennusala

Haemme osaavaan joukkoomme ammatillista ohjaajaa, joka työskentelee pintakäsittely- ja rakennusalalla.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta pintakäsittely- ja rakennusalan tehtävistä ja voimassaolevaa ajokorttia. Arvostamme kasvatus- ja ohjausalan koulutusta. Eduksi katsomme kokemuksen opiskelijoiden ohjaamisesta.

Ohjaajan pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat työskenteleminen moniammatillisessa tiimissä, jonka tavoitteina on tukea opiskelijoita elämänhallinnassa ja opiskeluun liittyvissä haasteissa. Hän ohjaa opiskelijoita opettajan työparina asiakastyökohteissa, pajoissa ja myös tarvittaessa työpaikoilla. Ohjaajan toimenkuvaan kuuluu myös opetuksen kehittämiseen liittyviä tehtäviä sekä avustavia tehtäviä (kuten tarviketilaukset ja ylläpito).

Tehtävässä menestyminen edellyttää henkilöltä monipuolisia vuorovaikutus- ja sosiaalisia taitoja, joustavuutta ja kärsivällisyyttä sekä vahvaa työelämäosaamista.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja selvitys terveydentilasta.

Työ alkaa 1.8.2021
Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa

Tutustu työnantajaan

koulutusjohtaja Anu Teppo, anu.teppo@lhkk.fi, 040 833 7510
henkilöstöpäällikkö Seija Lempiäinen, seija.lempiainen@lhkk.fi 040 347 4260

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä
Osoite: Saksankatu 27, 30100 Forssa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Vuosittain oppilaitoksessamme Forssan ammatti-instituutissa opiskelee yli 2000 opiskelijaa. Lisäksi yrityksemme Faktia Oy tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaisia henkilöstöpalveluita ja kouluttaa valtakunnallisesti useita tuhansia henkilöitä sekä lyhytkoulutuksissa että pidemmissä koulutuksissa. Tuotamme vastuullisena toimijana elinvoimaa monin eri tavoin.

Olemme arvojemme mukaisesti työelämän rohkea uudistaja. Meillä työskentelee 140 osaajaa, joita kannustamme opiskelijoiden lailla rohkeaan oppimiseen, yhdessä tekemiseen ja reiluun asenteeseen. Olemme edelläkävijöinä työskentelemässä itseohjautuvassa tiimiorganisaatiossa. Haemme moderniin yhteisöömme uusia ammattilaisia ja rohkeita uuden rakentajia, jotta voisimme muuttaa maailmaa. Tarvitsemme osaajia jakamaan kokemuksia ja näyttämään suuntaa. Meillä on intoa ja iloa, taitoa ja tekemistä, työtä ja tuloksia. Tahdomme pitää huolta siitä, että työntekijämme ovat alansa ylpeitä ammattilaisia, voivat hyvin ja viihtyvät työssään. Pääset suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan uudenlaista koulutusta työelämän muuttuviin tarpeisiin.

Suggested jobs