Ammatillinen ohjaaja, talonrakennusala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Ammatillinen ohjaaja, talonrakennusala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Haemme ammatillista ohjaajaa talonrakennusalalle määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.8.2019 - 30.6.2020. Tehtävään kuuluu perustutkintokoulutuksessa olevien nuorten ohjausta harjoitustehtävissä opettajien apuna sekä kaluston kunnossapitoa ja huoltoa.

Edellytämme vähintään soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta tai ammatillista tutkintoa.
Eduksi katsotaan aikaisempi toiminta nuorten parissa. Arvostamme aloitteellisuutta, aktiivista ja osaavaa vuorovaikutusta opiskelijoiden, henkilöstön ja sidosryhmien kanssa.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Läs mer

http://www.riveria.fi

Lisätietoja antaa vs. koulutuspäällikkö Olli Lötjönen, p. 050 365 5601, olli.lotjonen@riveria.fi

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Joensuun koulutusyksikkö
Adress: Peltolankatu 4, 80220 Joensuu

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Mer om arbetsgivaren