Ammatillinen ohjaaja, teknologia-ala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Ammatillinen ohjaaja, teknologia-ala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Haemme ammatillista ohjaajaa sähkö-, automaatio-, prosessi-, kone- ja tuotantotekniikan aloille. Tehtäviin kuuluu perus- ja ammattitutkintokoulutuksien ammatillinen ohjaus teknologitoimialan työtiloissa ja alan yrityksissä. Tehtävä täytetään määräaikaisena ajalle 1.8.2019 - 30.6.2020.

Edellytämme vähintään soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta tai ammatillista tutkintoa. Eduksi katsotaan kone- ja tuotantotekniikka-alan työkokemus sekä alan tuntemus. Arvostamme myös sähköalan osaamista. Arvostamme hyviä valmiuksia kohdata erityyppisiä ihmisiä. Odotamme hakijalta sitoutumista ja joustavuutta työtehtävissä sekä valmiutta sopeutua nopeisiinkin muutoksiin työpäivän aikana.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Läs mer

http://www.riveria.fi

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Juha Liiten, p. 050 551 4281, juha.liiten@iveria.fi

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Lieksan koulutusyksikkö
Adress: Kuhmonkatu 32, 81700 Lieksa

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Mer om arbetsgivaren