Skip to main content
test
Ammatillinen ohjaaja / TREDU - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme ammatillista ohjaajaa vakituiseen toimeen 1.8.2022 alkaen. Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Tredu Pyynikki.

Ammatillisen ohjaajan tehtävänä on yhdessä opettajien ja muun henkilöstön kanssa ohjata ja tukea opiskelijan oppimista ja opiskelua osana ammatillista kasvua ja elämänhallintaa vaihtuvissa oppimisympäristöissä. Lisäksi ammatillisen ohjaajan tehtävänä on osaltaan tukea opetuksellisten tavoitteiden saavuttamista sekä osallistua opetuksen edelleen kehittämiseen. Lisäksi ammatillisen ohjaajan tehtäviin kuuluu toimia ohjaajana Tredun Helmen toiminnoissa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, taitoa toimia maahanmuuttajataustaisten sekä eri ikäisten opiskelijoiden kanssa sekä kykyä tulla hyvin toimeen tukea tarvitsevien nuorten ja aikuisten kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan tai kasvatus- ja ohjausalan ammatillinen perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Lisäksi hakijalta odotetaan vähintään kolmen vuoden työkokemusta tehtävään soveltuvalta alalta sekä työskentelyä lasten ja nuorten parissa.

Eduksi katsomme tuntemuksen ammatillisen koulutuksen, opetuksen ja -ohjauksen saralta sekä kokemuksen erilaisten oppimisympäristöjen käyttämisestä oppimisen tukena.

Ennen toimen vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antavat koulutuspäälliköt Terhi Rissanen puh. 050 5761 416 ja Riitta Silas, puh. 050 576 1398. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 18.5.2022.
Tehtävää haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat koulutuspäälliköt Terhi Rissanen puh. 050 5761 416 ja Riitta Silas, puh. 050 576 1398. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Toisen asteen koulutus / Tredu Pyynikki

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb