Ammatillisten tutkinnon osien (leipuri-kondiittori) lehtori - Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto

Ammatillisten tutkinnon osien (leipuri-kondiittori) lehtori - Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto

Haemme Etelä-Kymenlaakson ammattiopistoon (Ekami) vakituista lehtoria matkailu-, ravitsemis- ja elintarvikealalle 8.8.2019 alkaen.

Tehtäviisi lehtorin virassa kuuluu elintarvikealan opetus ammatillisessa koulutuksessa, opetuksen kehittäminen sekä työelämäyhteistyöhön liittyvät tehtävät. Päätoimipaikkasi on Kotekon kampus Kotkassa. Sinulla voi olla opetusta myös muilla Ekamin kampuksilla Kotkassa ja Haminassa.

Viran kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaan (soveltuva korkeakoulututkinto, opettajan pedagogiset opinnot, vähintään kolmen vuoden pituinen käytännön työkokemus opetustehtävän sisältöä lähinnä vastaavissa tehtävissä).

Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii kokemusta opetustyöstä, hyvää alan tuntemusta, konditoria-osaamista sekä pitkäaikaista työkokemusta leipomoalan työtehtävistä. Katsomme sokeri-ja suklaatöiden osaamisen sinulle eduksi.

Valittavalta toivomme yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta, kehittämismyönteisyyttä sekä digiosaamista. Arvostamme myös kokemusta maahanmuuttajien kouluttamisesta. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot ovat välttämättömiä työssä onnistumiselle.

Vaadittavan ammattitaidon ja sopivuuden arvioimiseksi sinun on varauduttava työkokeeseen/työnäytteeseen, jossa mitataan ammatillisia ja sosiaalisia taitojasi osana valinnan kriteerejä. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös muut hakijat, jolloin palvelussuhde on määräaikainen.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta. Valitun tulee toimittaa 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä alaikäisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Jos tietoja ei toimiteta määräajassa, päätöksentekijä voi tehdä päätöksen, jossa tehtävään ottaminen todetaan rauenneeksi. (Laki kunnallisesta viranhaltijasta, 7 §, Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 2, 3 ja 6 §:t)

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Apua hakemuksen jättämiseen saat osoitteesta rekrytointi@ekami.fi tai numerosta 044 401 7853 (arkisin klo 9 - 15). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä, Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka.

Läs mer

http://www.ekami.fi

Lisätietoja antaa tiimipäällikkö Anneli Sagulin, puh. 044 712 9267, anneli.sagulin (at) ekami.fi

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Hyvinvointi- ja palvelualat, Matkailu- ravitsemis- ja elintarvikeala
Adress: Hamina, Kotka

Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymäkonserni (Ekami) järjestää laadukkaita ammatillisen koulutuksen ja työpajatoiminnan palveluja seudun nuorille, aikuisille ja työyhteisöille. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Rannikkopajat sekä yhtymäpalvelut. Ekami-konsernissa opiskelee vuosittain noin 8000 opiskelijaa. Rannikkopajat järjestää nuorten ja aikuisten työpajatoimintaa sekä etsivää nuorisotyötä yli 1000 asiakkaalle vuodessa. Kotka-Haminan seudun koulutuskuntayhtymän muodostamaan konserniin kuuluvat myös henkilöstön kehittämis- ja koulutuspalveluja tarjoava Etelä-Kymenlaakson aikuiskoulutus Oy (Ekami Consulting Oy) sekä teknologiateollisuuden oppimisympäristöjen kehittämistä toteuttava Primus High Tech Oy. Kuntayhtymän liikevaihto vuonna 2018 oli 31,1 miljoonaa euroa ja vuoden 2019 tavoitteena on 30,2 miljoonan euron liikevaihto. Ekamilla on neljä kampusta: Koteko, Katariina, Malminki ja Hamina; henkilöstöä koulutuskuntayhtymässä on noin 350.
Henkilöstöetuina tarjoamme mm. lounasruokailumahdollisuuden henkilöstöhinnoilla ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Ekamin työntekijöiden käytössä olevat maksuttomat Kuntayhtymän liikuntapaikat sekä monipuolinen tyky-toiminta edesauttavat henkilöstön hyvinvointia niin töissä kuin vapaalla. Ekami on ISO 9001: 2015 sertifioitu ja toimii Savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Mer om arbetsgivaren