Ammatillisten tutkinnon osien (luovat toiminnot ja kasvatustiede) lehtori

Haemme Etelä-Kymenlaakson ammattiopistoon (Ekami) sosiaali-, terveys- ja hiusalalle ammatillisten tutkinnon osien (luovat toiminnot ja kasvatustiede) lehtoria vakituiseen virkaan 1.1.2021 alkaen.

Lehtorin virassasi tehtäviisi kuuluu luovien toimintojen ja oman persoonan käytön opettaminen lähihoitajan työssä lähihoitaja-tutkinnon eri tutkinnon osissa sekä kasvatuksen ja kehityksen opetus. Tehtäviisi kuuluu myös erilaisten opetusmenetelmien kehittäminen (kuten simulaatio- ja verkko-opetus) yhdessä muiden opettajien kanssa sekä työelämän kanssa tehtävä yhteistyö, hankkeet, työelämäkoulutukset ja työpaikalla tapahtuvan koulutuksen kehittäminen. Päätoimipaikkanasi on Katariinan kampus Kotkassa. Sinulla voi olla opetusta myös muilla Ekamin kampuksilla Kotkassa ja Haminassa.

Viran kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaan. Tehtävässä edellytetään draamakasvatusopintoja.

Edellytämme, että olet toiminut opettajana lähihoitajakoulutuksessa ja katsomme eduksi, jos sinulla on monipuolinen kokemus luovista toiminnoista eri ikäisille ja eri toimintaympäristöissä myös hoitotyön puolella.

Valittavalta toivomme yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja kehittämismyönteisyyttä. Arvostamme myös kokemusta maahanmuuttajien kouluttamisesta. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot ovat välttämättömiä työssä onnistumiselle, sillä pääosa opetuksesta toteutuu tiimityönä.

Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös muut hakijat, jolloin palvelussuhde on määräaikainen

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta. Valitun tulee toimittaa 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä alaikäisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Jos tietoja ei toimiteta määräajassa, päätöksentekijä voi tehdä päätöksen, jossa tehtävään ottaminen todetaan rauenneeksi. (Laki kunnallisesta viranhaltijasta, 7 §, Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 2, 3 ja 6 §:t)

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Apua hakemuksen jättämiseen saat osoitteesta rekrytointi(at)ekami.fi tai numerosta 044 401 7853 (arkisin klo 9 - 15). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä, Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka.

Lisätietoja

http://www.ekami.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa tiimipäällikkö Armi Raanti, puh. 0505765438, armi.raanti@ekami.fi

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Hyvinvointi- ja palvelualat, Sosiaali-, terveys- ja hiusala
Osoite: Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka

Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymäkonserni (Ekami) järjestää laadukkaita ammatillisen koulutuksen ja työpajatoiminnan palveluja seudun nuorille, aikuisille ja työyhteisöille. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Rannikkopajat sekä yhtymäpalvelut. Ekami-konsernissa opiskelee vuosittain noin 8000 opiskelijaa. Rannikkopajat järjestää nuorten ja aikuisten työpajatoimintaa sekä etsivää nuorisotyötä yli 1000 asiakkaalle vuodessa. Kotka-Haminan seudun koulutuskuntayhtymän muodostamaan konserniin kuuluvat myös henkilöstön kehittämis- ja koulutuspalveluja tarjoava Etelä-Kymenlaakson aikuiskoulutus Oy (Ekami Consulting Oy) sekä teknologiateollisuuden oppimisympäristöjen kehittämistä toteuttava Primus High Tech Oy. Ekami-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 32,5 miljoonaa euroa. Vuoden 2020 talousarvion liikevaihtotavoitteena on 31,0 miljoonaa euroa. Ekamilla on neljä kampusta: Koteko, Katariina, Malminki ja Hamina; henkilöstöä koulutuskuntayhtymässä on noin 350.

Henkilöstöetuina tarjoamme mm. lounasruokailumahdollisuuden henkilöstöhinnoilla ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Ekamin työntekijöiden käytössä olevat maksuttomat Kuntayhtymän liikuntapaikat sekä monipuolinen tyky-toiminta edesauttavat henkilöstön hyvinvointia niin töissä kuin vapaalla. Ekami on ISO 9001: 2015 sertifioitu ja toimii Savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.