Ammatillisten tutkinnon osien (prosessiteollisuus) päätoiminen tuntiopettaja - Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto hakee Tekniikan ja liikenteen alat -tulosyksikköön päätoimista tuntiopettajaa prosessiteollisuuden perustutkintoon 30.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Päätoimipaikkana on Haminan kampus. Opetusta voi olla myös muilla Ekamin kampuksilla Kotkassa sekä verkko-oppimisympäristössä.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen (986/1998) mukaista kelpoisuutta (soveltuva korkeakoulututkinto, alan kolmen vuoden työkokemus ja opettajan pedagogiset opinnot).

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ennen kaikkea hyvää prosessiteollisuuden tuntemusta ja laaja-alaista kokemusta käytännön töistä. Opetettavat kokonaisuudet ovat prosessialan (kemian- ja paperiteollisuuden osaamisalat) sekä myös mahdollisesti energia-alan ammatillisia tutkinnon osia, työelämässä järjestettävän koulutuksen ohjaus ja työelämäyhteistyön kehittäminen. Lisäksi arvostamme prosessiautomaation ja kunnossapidon osaamista.

Arvostamme aiempaa opettaja- ja kouluttajakokemusta. Ammatti- ja erikoisammattitutkinto-osaaminen sekä oppisopimuskoulutuksen tuntemus katsotaan eduksi. Valittavalta odotamme verkko-opetusosaamista.

Valittavalta toivomme yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja kehittämismyönteisyyttä. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot ovat välttämättömiä työssä onnistumiselle. Lisäksi arvostamme tietoteknisiä valmiuksia ja kokemusta verkko-opetuksesta. Hakijoille järjestetään tarvittaessa työkoe, jossa mitataan ammatillisia ja sosiaalisia taitoja osana valinnan kriteereitä. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös muut hakijat, jolloin palvelussuhde on määräaikainen.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta. Valitun tulee toimittaa 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä alaikäisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Jos tietoja ei toimiteta määräajassa, päätöksentekijä voi tehdä päätöksen, jossa tehtävään ottaminen todetaan rauenneeksi. (Laki kunnallisesta viranhaltijasta, 7 §, Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 2, 3 ja 6 §:t)

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Apua hakemuksen jättämiseen saat osoitteesta rekrytointi(at)ekami.fi tai numerosta 044 750 4990 (arkisin klo 9 - 15). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä, Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka.

Tehtävä on ollut aiemmin haussa 17.5. - 6.6.2021 ja hakuaikaa on päätetty jatkaa 9.6. - 1.8.2021. Aiemmin tehtävää hakeneiden hakemukset ovat automaattisesti mukana haussa.

Lisätietoja

http://www.ekami.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa:
Tiimipäällikkö Virve Eronen puh. 044 763 3059, virve.eronen@ekami.fi
Apulaisrehtori Kimmo Kallioniemi puh. 040 837 9739, kimmo.kallioniemi@ekami.fi

Lisätietoja

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Tekniikan ja liikenteen alat, Sähkö-, ICT-, automaatio- ja tietojenkäsittelyala

Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymäkonserni (Ekami) järjestää laadukkaita ammatillisen koulutuksen ja työpajatoiminnan palveluja seudun nuorille, aikuisille ja työyhteisöille. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Rannikkopajat sekä yhtymäpalvelut. Ekami-konsernissa opiskelee vuosittain noin 8000 opiskelijaa. Rannikkopajat järjestää nuorten ja aikuisten työpajatoimintaa sekä etsivää nuorisotyötä yli 1000 asiakkaalle vuodessa. Kotka-Haminan seudun koulutuskuntayhtymän muodostamaan konserniin kuuluvat myös henkilöstön kehittämis- ja koulutuspalveluja tarjoava Etelä-Kymenlaakson aikuiskoulutus Oy (Ekami Consulting Oy) sekä teknologiateollisuuden oppimisympäristöjen kehittämistä toteuttava Primus High Tech Oy. Ekamilla on neljä kampusta: Koteko, Katariina, Malminki ja Hamina; henkilöstöä koulutuskuntayhtymässä on noin 350.

Henkilöstöetuina tarjoamme mm. lounasruokailumahdollisuuden henkilöstöhinnoilla ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Ekamin työntekijöiden käytössä olevat maksuttomat Kuntayhtymän liikuntapaikat sekä monipuolinen tyky-toiminta edesauttavat henkilöstön hyvinvointia niin töissä kuin vapaalla. Ekami on ISO 9001: 2015 sertifioitu ja toimii Savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.


Osoite: Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka

Rekommenderade jobb