Ammattimies

Alajärven kaupungin teknisen toimen tilapalvelussa on haettavana ammattimiehen toimi 17.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Ammattimiehen tehtäviin kuuluvat Alajärven kaupungin omistamien kiinteistöjen huolto- ja ylläpitotehtävät sekä kiinteistöjen kunnossapitotyöt.

Hakijalta odotamme kiinteistöhoidon monipuolista osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, asiakaslähtöisyyttä sekä tiimityöskentelytaitoja.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on kiinteistöhoitajan tutkinto tai LVISA-opintosuunnalta suoritettu ammattitutkinto sekä vähintään 2 vuoden työkokemus alan töistä. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä, kustannustietoisuutta sekä riittävää tietotekniikan ja automaatiotekniikan osaamista. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtävän viikkotyöaika on 38,25 h. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä sekä osallistumista kiinteistö-huollon varallaoloon. Palkkaus määräytyy Kuntien teknisten sopimuksen mukaan. Koeaika on 4 kk. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa tilapalvelupäällikkö Timo Ketola, p. 044 297 0288, timo.ketola@alajarvi.fi

Hakemukset toimeen toimitetaan 23.4.2021 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai osoitteella Alajärven kaupunki, Tekninen lautakunta, Alvar Aallon tie 1, 62900 Alajärvi tai sähköpostitse kirjaamo@alajarvi.fi

Lisätietoja

http://www.alajarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Timo Ketola 044 297 0288 timo.ketola@alajarvi.fi

Alajärven kaupunki, Tekninen toimi
Osoite: Alvar Aallon tie 1, 62900 Alajärvi

Alajärven kaupunki on itäisen Etelä-Pohjanmaan vetovoimainen ja maakuntarajat ylittävä monipuolisen elinkeino-ja koulutustoiminnan ja palveluiden kaupunkikeskus. Alajärven vahvuus perustuu turvalliseen ja viihtyisään elinympäristöön, elinvoimaisiin kyliin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin kuntapalveluihin, ennakkoluulottomaan yrittäjyyteen, monipuolisiin kaupan ja vapaa-ajan palveluihin sekä avoimeen ja innostavaan ilmapiiriin.

Suggested jobs