Skip to main content
test
ammattimies, kunnallistekniset palvelut - Harjavallan kaupunki

Harjavallan kaupungissa on haettavana

AMMATTIMIEHEN TOIMI (43519)

Kunnallistekniset palvelut -tulosalueella.

Ammattimiehen toimenkuvaan kuuluu liikenneväylien hoito ja kunnossapito sekä muut kunnallisteknisten palveluiden palvelualueelle kuuluvat työtehtävät.
Toimenkuvaan kuuluu myös talvivarallaoloon kuuluminen noin 7 viikkoa per vuosi.

Kelpoisuusehtona tehtävään on riittävä perehtyneisyys työkoneiden käsittelyyn ja alaan liittyviin tehtäviin. Hakijalle katsotaan eduksi tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus ja riittävä käytännön kokemus vastaavista tehtävistä sekä erilaisten työkoneiden ajotaito ja kokemus.

Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.
Toimessa noudatetaan yleistyöaikaa 38,25 tuntia/viikko.

Kunnallistekniset palvelut hoitaa kaupungin liikenneväyliä, joita ovat pääasiassa asemakaava-alueiden kadut ja kevyen liikenteen väylät sekä osa haja-asutusalueiden teistä. Hoidettavia liikenneväyliä on yli 170 kilometriä. Lisäksi kunnallisteknisten palveluiden vastuulla ovat kaupungin omistamien ja hallinnoimien kiinteistöjen piha-alueet sekä puistot ja yleiset alueet.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, palveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen I palkkaryhmän mukaisesti. Toimeen valitun henkilön on toimitettava terveydentilastaan hyväksyttävä todistus ennen toimen vastaanottamista.
Toimi täytetään 4 kk:n koeajalla 3.4.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Valinta tehdään hakemusasiakirjojen sekä haastatteluiden perusteella.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa 31.3.2023 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi kautta (Hakusana Harjavalta) tai postitse osoitteella: Harjavallan kaupunki/ Tekniset palvelut, Keskustie 5 B, 29200 Harjavalta. Kuoreen merkintä Ammattimiehen toimi. Hakemukseen on liitettävä jäljennökset tutkinto-, opinto- ja työtodistuksista. Hakemuksia/liitteitä ei palauteta.

Lisätietoja antavat työnjohtaja Jarmo Tynjälä, puh 044 432 5363 ja Teknisten palvelujen toimialajohtaja Petri Katajisto, puh. 044 432 5358.


Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Työ alkaa: 3.4.2023 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: TS
Työavain: 507647

Lisätietoja

http://www.harjavalta.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

työnjohtaja Jarmo Tynjälä
puh. 044 432 5363
sähköposti: jarmo.tynjala(at)harjavalta.fi
tekninen johtaja Petri Katajisto
puh.044 432 5358
sähköposti: petri.katajisto(at)harjavalta.fi

Lisätietoja

Harjavallan kaupunki, Tekniset palvelut/Kunnallistekniset palvelut

Harjavalta on vireä n. 6 800 asukkaan teollisuuskaupunki Kokemäenjoen varrella.


Osoite: Keskustie 5b, 29200 Harjavalta

Rekommenderade jobb