Skip to main content
test
Ammattimies, sähkö- ja automaatioala - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keudassa olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla on merkitystä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän alan huippuorganisaatiossa, aktiivisessa ja uniikissa työyhteisössä. Tekemisen arkea sujuvoittavat ketterä työskentelykulttuurimme ja kattavat työhyvinvointiedut.

Haemme vakituiseen palvelussuhteeseen

SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOALAN AMMATTIMIESTÄ

Tehtävässä toimit aktiivisena opettajatiimin jäsenenä ja opettajien työparina. Ammattimiehenä tehtäviisi kuuluu mm. sähköalan opiskelijoiden ohjaus ja neuvonta sähköasennustöissä, pääsääntöisesti oppilaitoksen omissa oppimisympäristöissä. Ammattimies osallistuu sähköalan opetustilojen ja laitteiden ylläpitoon ja tarvikehankintoihin.

Hakijoilta edellytämme sähköalan koulutusta ja työkokemusta sähköasennustehtävistä sekä kiinnostusta toimia ohjaustyössä. Vaatimuksena tehtävään on S2-pätevyys. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, avointa asennetta, joustavuutta sekä aktiivista työotetta ja oma-aloitteisuutta. Eduksi katsomme ammatillisen koulutuksen tuntemuksen.

Tehtävässä toimiminen edellyttää voimassa olevaa B-ajo-oikeutta.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimusasetuksen A986/1998 (muutos 1150/2017) mukaan. Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen palvelussuhteen vahvistamista

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi jo tänään!

Tarjoamme sinulle asiantuntevan työyhteisön sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa ja kehittyvässä organisaatiossa. Saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Työntekijöidemme hyvinvointia vahvistamme työterveyshuollon palveluilla sekä vireällä työhyvinvointitoiminnalla, johon kuuluu mm. ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluita sekä työsuhdepyöräetu.

Tervetuloa Keudaan kehittämään ja kehittymään!

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Marika Hiltunen, 050 441 9917, marika.hiltunen@keuda.fi

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Kampus 3

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa Suomen viidenneksi suurimpana ammatillisen koulutuksen järjestäjänä opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 850 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli 12 000 opiskelijaa. Opetus- ja kulttuuriministeriö laatupalkitsi Keudan vuonna 2020 ammatillisen koulutuksen järjestäjänä. Vastuullinen, kestävä ja digitaalinen Keuda katsoo rohkeasti tulevaan vuoteen.


Osoite: Wärtsilänkatu 7, 04410 Järvenpää

Rekommenderade jobb