Skip to main content
test
Ammattiohjaaja - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Haluatko työskennellä tiimissä, jossa sinusta välitetään, organisaatiossa, joka haluaa kehittyä ja kehittää? Tule meille töihin!

Haemme määräajaksi 1.9.2022 - 31.7.2023 Keudan Kerava Sarviniitynkadun toimipisteeseen puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan koulutusten tiimiin

AMMATTIOHJAAJAA

Tehtävänäsi on ohjata ja tukea opiskelijoita eri oppimisympäristöissä, kuten koulun työsaleissa ja luokissa sekä työpaikoilla. Työ on säännöllistä viitenä päivänä viikossa toteutettua oppimisen tukea opiskelijoiden tarpeiden mukaan. Tehtäviisi kuuluu verkostoyhteistyö opettajien ja opiskeluhuollon henkilöstön kanssa sekä mahdollistaa opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman toteutuminen. Etsimme tehtävään ratkaisukeskeistä moniosaajaa, joka taitaa kiinteistöpalvelualan työtehtäviä sekä opiskelijoiden ohjausta yhteisten tutkinnon osien opinnoissa.

Tehtävään vaaditaan soveltuva ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää ohjausosaamista ja ammatillisen koulutuksen tuntemusta.

Ammatinohjaajalla on oltava hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky kohdata erilaisia oppijoita. Arvostamme monipuolista ohjausosaamista ja mahdollisuutta liikkua Keudan toiminta-alueella. Kokemus oppilaitosympäristössä toimimisesta katsotaan eduksi. Kielitietoisuus ja kulttuurisensitiivisyys ovat arvokas lisä.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Tarjoamme sinulle kehittämismyönteisen työilmapiirin. Työntekijöidemme hyvinvointia vahvistamme työterveyshuollon palveluilla sekä vireällä työhyvinvointitoiminnalla, johon kuuluu mm. ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluita.

Tervetuloa Keudaan kehittämään ja kehittymään!

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiimiesihenkilö Sirpa Laiho, puh. 040 174 4492, sirpa.laiho@keuda.fi
Koulutusjohtaja Rita Byström, puh. 050 415 0973, rita.bystrom@keuda.fi

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa Suomen viidenneksi suurimpana ammatillisen koulutuksen järjestäjänä opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 820 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli 10 000 opiskelijaa. Opetus- ja kulttuuriministeriö laatupalkitsi Keudan vuonna 2020 ammatillisen koulutuksen järjestäjänä. Vuosi 2022 on juhlavuosi, kun Keuda täyttää 60 vuotta.


Osoite: Sarviniitynkatu 9, 04200 Kerava

Rekommenderade jobb